fbpx

Cum sa ti decorezi casa cu flori

Florile de sezon si cele de campie se potrivesc de minune atat pe terasa (daca detii una) cat si in sufragerie, la ferestrele din bucatarie sau chiar si in baie. Lalelele, brandusele si florile in ghiveci iti vor aduce in casa un colt de natura ce va revigora si improspata atmosfera.
In aceeasi nota poti folosi si pernute, huse, servetele, perdelute sau fete de masa cu motive florale, care vor complementa culorile si vitalitatea plantelor din incapere.
Daca alegi sa folosesti vaze pentru flori, nu uita ca simplitatea este intotdeauna de bun gust, asadar vasele albe cu mici decoratiuni sau cele transparente iti garanteaza succesul instant. Vasele din lut sau niste simple borcane la care poti atasa un snur colorat vor asigura un aer vintage, care este foarte in trend anul acesta. Daca alegi sa iti asezi aranjamentele in fata unei unei oglinzi mari sau la intrarea in casa foloseste o vaza inalta cu vegetatie pe masura – fire lungi de feriga, trandafiri sau bujori, iar pentru masuta de cafea sau pe masa unde se ia cina un aranjament mic si sofisticat, pentru ca persoanele ce stau vis-a-vis una de cealalta sa se poata vedea.
Iti recomandam sa folosesti flori cu adaptabilitate si rezistenta mare, pentru ca acest decor sa dureze cat mai mult, dand viata fiecarei camere din casa ta.
Florile sunt folosite de mult timp pentru a ne exprima sentimentele si starile, ele reprezentand unul din mijloacele prin care sarbatorim. Bineinteles ca in cazul unui eveniment ce se tine in casa ta poti apela si la specialisti care sa te ajute cu organizarea, ei vor sti sa iti spuna despre aranjamente florale preturi si calitate, culori si protocol.
Transforma-ti casa intr-o mica gradina in care linistea, aromele parfumate si buna starea vor fi la ordinea zilei!