Cum să-ți decorezi casa cu elemente personalizate

Personalizarea casei cu obiecte decorative

Decorarea interioară a casei a devenit din ce în ce mai mult asemănătoare cu moda vestimentară. Foarte mulți designeri de interior dictează în fiecare an sau sezon un nou trend pentru decorarea interioară a unei locuințe. A respecta tot timpul aceste tendințe înseamnă mult efort și un buget destul de ridicat.

Locuința nu trebuie să devină un trend trecător, trebuie să devină „casă”. Pentru a face din locuință casă trebuie ca aceasta să reprezinte în totalitate personalitatea fiecărui locatar în parte, trebuie să aibă o parte din el în culori și în modul în care elementele de mobilier sunt aranjate și fuzionează împreună. Acest lucru nu este foarte greu de realizat atunci când fiecare persoană își cunoaște propria personalitate.

Dacă vă lăsați inspirați de un anumit trend în decorarea locuinței, atunci nu uitați să aveți anumite elemente care să vă definească sau care să aducă un strop de inventivitatea sau originalitate în locuință. Elementele personalizate precum cani personalizate sau perne personalizate pot să devină acele elemente care să vă scoată locuința din anonimat.

Canile personalizate, elementele decorative pentru bucătărie

Cani personalizate in forma de inima

Bucătăria modernă poate părea de mult ori multe prea rigidă sau poate părea un șablon regăsit tot timpul în reviste consacrate ale modei. Astfel, de cele mai multe ori, aceasta are nevoie de mici elemente care să îi ofere viață și personalitate. Un astfel de element poate să însuflețească bucătăria poate să fie chiar o cana personalizată.

În ziua de astăzi, cănile personalizate au devenit obiecte care trezesc amintiri și le mențin mereu vii în memoria persoanelor, iar acestea pot transforma bucătăria într-un adevărat album foto revăzut în fiecare zi cu mult drag.

Pentru a transforma utilitatea unei cani personalizate în element decorativ trebuie îi găsiți un loc de cinste în care să se integreze. Puteți să o transformați într-o vază. Optați pentru flori mici, colorate care sa acopere întreaga suprafață a cănii, astfel încât să nu se observe tulpina sau apa din cană. Luți o bucată de material colorat si legați-o de toarta cănii în formă de fundă. Puneți cana în fata geamului și astfel aveți un element decorativ intim, plin de viață si de prospețime.

Este de preferat ca aceste cani să fie personalizate cu diverse imagini care trezescă amintiri. Pe Copyzone.ro (Detalii aici: http://copyzone.ro/servicii/personalizate/cani-personalizate/) puteți să optați să le decorați cu poze din albumul personal sau cu mesaje care vă inspiră.

Pernele personalizate, elementele decorative pentru sufragerie sau dormitor

Modele de perne personalizate

Niciodata pernele nu au fost mai frumoase și mai interesante ca acum datorită tehnologiei de imprimare care le transformă în adevărate povești nemuritoare. Apelând la o companie care oferă servicii de imprimare imagini pe diverse materiale, puteți să transformați o pernă într-un element decorativ pentru sufragerie sau dormitor care să vă aducă aminte de anumite momente din viață sau care să însuflețească întreaga locuință.

Spre exemplu, dacă sufrageria dumneavoastră nu are destulă personalitate si nu vă umple de energie, atunci anumite perne personalizate în culori vii și cu mesaje amuzante pot să devină alegerea perfectă. O pernă personalizată într-o culoare solară cu un mesaj motivațional pusă pe un fotoliu negru sau gri devine pata de culoare mult așteptată.

Dormitorul trebuie să fie tot timpul un spațiu intim, în care să meditați, să vă regăsiți în totalitate. O perna personalizata cu o imagine din albumul propriu poate să fie un element decorativ care să vă aducă aminte de momente frumoase sau de persoanele importante.

Acestea sunt doar două elemnte care vă pot ajută să schimbați radical o încăpere și care vă ajută să transformați o locuință în „casă”.