Cum să scapi de ghinion la jocuri de noroc

9 decembrie 2022
Autor:
livepr

Jocurile de noroc sunt o minunată oportunitate de destindere şi de recreere, dacă sunt abordate în mod responsabil. Pentru alţi oameni însă jocurile de noroc sunt oportunităţi de a-şi mări veniturile şi acest imbold este suficient pentru a intra pe jocul preferat.

Însă indiferent dacă joci pentru distracţie sau pentru bani, norocul îşi face de fiecare dată apariţia în joc. Dacă joci la distracţie, atunci nu te prea interesează să câştigi, aloci un buget minim de joc şi îţi iei doza de distracţie dorită.

Dar când joci pentru bani în ecuaţie apare reversul norocului, ghinionul. Tocmai de aceea ne-am propus ca în rândurile următoare să îţi arătăm câteva tehnici prin care să îl înlături şi să îl aduci în jocul tău preferat pe fratele benefic al acestuia, norocul.

Păstrează o stare de spirit pozitivă

Orice rotiri fara depunere sunt acceptate cu bucurie de către jucători. Este o ocazie de a te familiariza cu noile sloturi din ofertă şi de ce nu, de a pune şi câţiva bani suplimentari în contul tău personal de jucător.

Şi pentru a fi un jucător de succes este nevoie să intri în joc întotdeauna cu o stare de spirit cât mai pozitivă pentru a atrage norocul de partea ta. Eşti bine dispus, acest lucru se va reflecta în deciziile bune pe care le vei lua în joc.

Eşti într-o stare de frustrare sau de nervi întinşi la maximum, în nici un caz nu aborda un joc de noroc. În această stare mentală vei lua cele mai proaste decizii şi urmarea nu poate să fie decât una, faliment garantat şi gustul amar al înfrângerii.

Abordează deci jocul cu o stare de spirit pozitivă şi gândeşte-te că eşti totuşi în faţa unui joc de noroc unde acesta face legea. Şi se ştie că un jucător detaşat şi pozitiv aduce întotdeauna norocul de partea lui, aşa că încearcă să joci întotdeauna cu această idee în minte.

Nu uita însă să aplici în această stare de gândire pozitivă şi câteva reguli ale unui joc responsabil. Degeaba gândeşti pozitiv dacă eşti nesăbuit în joc şi aloci o mare parte financiară acestuia, încearcă întotdeauna să găseşti o balanţă între cele două şi în mod cert că acest lucru se va reflecta benefic în contul tău de jucător.

Alege locaţii şi jocuri cu reputaţie bună

Este posibil să ai ghinion cu carul dacă nu ştii ce locaţii să alegi şi mai ales ce jocuri să selectezi. Dacă eşti adeptul cazinourilor fizice, nu intra în locaţii obscure despre care nu ai mai auzit şi care nu îţi trezesc nici un sentiment de încredere.

La fel procedează şi cu jocurile despre care nu ai mai auzit până acum şi rămâi la cele despre care ai informaţii pertinente. Un joc cu reputaţie bună înseamnă pentru jucători şanse reale de câştig aşa că nu încerca să le eviţi.

Şi dacă vrei cu adevărat să fi liniştit în joc şi să atragi de partea ta norocul alege să accesezi o platformă de jocuri de  noroc în mediul online. Acestea sunt licenţiate, supuse unor controale periodice, deci ai asigurată partea de siguranţă de care ai nevoie.

Cu această stare de siguranţă poţi alege din oferta vastă a unei asemenea platforme şi cele mai ofertante jocuri. Şi dacă ai nelămuriri, există întotdeauna forumuri specializate unde poţi schimba impresii cu alţii jucători, aşa că nu ezita să faci cât mai des acest lucru.

Şi după ce vei alege platforma care îţi este pe plac, este extrem de uşor să identifici şi cele mai ofertante jocuri ale acesteia. Fie le găseşti ascunse sub butonul Populare fie mergi pe recomandările jucătorilor cu experienţă, numai aşa ai cele  ai mari şanse să reuşeşti să devii un jucător de succes.

Foloseşte strategii

Poate că norocul este factorul predominant în jocurile de noroc dar şi abilităţile tale personale îşi pot spune cuvântul. Şi dacă îmbini armonios partea de noroc cu abilităţile tale personale, atunci nu te poţi aştepta decât la rezultate pozitive în joc.

Aplică deci cât mai multe strategii în joc menite să îţi adică succesul pe care îl doreşti. Şi una dintre cele mai simple asemenea strategii este reprezentată de cunoaşterea în profunzime a jocului unde doreşti să îţi încerci atât norocul cât şi abilităţile.

După ce vei depăşi această fază intră în partea de practică şi joacă cât de mult poţi jocul de noroc pe care îl cunoşti deja. Numai aşa îi vei putea deprinde secretele şi în cele din urmă îţi vei putea creşte şansele de reuşită.

Şi dacă eşti în pană de idei nu uita că trăim în era informaticii şi că ai la dispoziţie o mulţime de canale de unde te poţi inspira. Nu ezita să ceri ajutorul, informează-te cât mai detaliat şi abia după hotărăşte ce strategie de joc vei aplica de acum înainte.

Învaţă de la alţi jucători

Aşa cum ştii, există jucători de succes şi ceilalţi, adică cei care nu fac decât să îngroaşe profitul şi aşa mare al cazinourilor. Nu este greu să-i identifici pentru că platformele afişează mereu câştigurile pe care aceştia le realizează constant.

Şi cum există posibilitatea de a comunica live cu ei, nu te ruşina să faci acest lucru. În fond vei cere sfatul unui jucător redutabil şi aici nu este nimic nici de râs, dimpotrivă o să ai numai de învăţat de la acesta.

Apoi mai există acele forumuri speciale unde îşi dau întâlnire jucătorii, unde se schimbă impresii despre jocuri şi chiar se dau ponturi. Nu strică să intri pe asemenea surse de informaţii şi să extragi de acolo ce crezi că ţi se potriveşte cel mai bine.

Nu în ultimul rând, dacă eşti un jucător solitar care nu vrea să interacţioneze atât de tare cu alţi jucători ai o sursă inepuizabilă de informaţie, cărţile. Cei mai mari jucători ai lumii îşi descriu experienţa de joc şi mai ales tehnicile în paginile acestora, aşa că nu le evita în nici un fel.

În fond îţi doreşti să îţi îmbunătăţeşti constant jocul aşa că nici o sursă de informaţie care poate facilita acest lucru nu este de aruncat. Şi în mod sigur, dacă o să te informezi că la carte, ghinionul nu o să mai facă niciodată parte din experienţa ta de jucător.

Concluzie

Poţi scăpa de ghinion la jocurile de noroc? În mod sigur da, dacă ai o stare de spirit pozitivă, alegi cele mai bune jocuri şi nu te ruşinezi să ceri sfaturi de la jucătorii de succes. Pune deci în aplicare aceste sfaturi şi în mod cert că vei obţine în final experienţa de joc pe care ţi-o doreşti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram