Cum să porți o cămașă de bărbați

camasi barbati

Cămașa va fi mereu un articol vestimentar mereu la modă pentru bărbați, iar purtată cum trebuie, chiar poate face diferența. Nu toată cămășile sunt la fel, de aceea fiecare trebuie purtată într-o anumită manieră și trebuie asortată cu un anumit stil de îmbrăcăminte. Așa cum foarte bine știm, sunt foarte multe cămăși bărbați din diferite materiale, culori, stiluri, acestea pot fi purtate în mod diferit una față de cealaltă în momente diferite din zi.

 

În timp ce unele cămăși sunt potrivite doar pentru a fi purtate la costum sau doar la o îmbrăcăminte office, altele pot fi purtate în orice moment al zilei în unele ținute foarte confortabile. Este importat ca un astfel de articol vestimentar să îndeplinească mai multe criterii și să fie purtat corect pentru un outfit de invidiat.

Care este diferența între cămăși bărbați, cum purtăm cămășile din unele materiale, când putem scoate cămașa din pantaloni și alte detalii, putem afla din următoarele sfaturi.

Sfaturi de purtare a unei cămăși

  • Alege materialul care ți se potrivește

Când ne gândim la o cămașă simplă, cu siguranță gândul nostru zboară la cămăși bărbați care sunt potrivite pentru a fi purtate la costum. Cele clasice, albe, sunt cele mai des întâlnite astfel de produse, dar materialele lor sunt diverse și pot fi purtate în cât mai multe moduri posibile.

De exemplu, niște cămăși bărbați de blugi sunt perfecte pentru o plimbare prin parc sau pentru a savura o cafea într-un pub, în timp ce cămășile office sunt perfecte pentru o zi de muncă la birou sau pentru diferite evenimente la care suntem invitați.

  • Nu toate cămășile se poartă la fel

În funcție de materialul lor, dar și de modul în care alegeți să asortați niște cămăși bărbați, acestea pot fi purtate peste pantaloni sau nu.

În cazul în care preferați o cămașă elegantă, aceasta se poartă doar în pantaloni, în timp ce unele din materiale mai permisive, precum inul sau blugul, pot fi purtate în acest mod. Pentru a ne fi mult mai ușor, putem purta peste pantaloni doar cămășile care nu trebuie să fie călcate înainte de purtare.

  • Cu ce o putem asorta

În funcție de stilul cămășii, aceasta poate fi asortată cu diferite accesorii precum cravată, papion. Dacă dorești să afli cum să asortezi o cămașă de bărbați care nu este elegantă, aceasta poate fi purtată cât mai natural și confortabil. De exemplu, o cămașă de blugi se potrivește perfect cu o pereche de pantaloni casual și cu o bluză elegantă care poate fi purtată pe deasupra. Un ceas sau o pereche de ochelari de soare pot fi accesorii care pun mai mult în evidență bunul gust pe care îl aveți.

Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont atunci când sunteți în căutarea unei cămăși bărbați potrivită este să vă simțiți cât mai confortabil în aceasta. Oricât de la modă ar fi un articol vestimentar, dacă nu este purtat cu plăcere și nu ne simțim bine în acesta, o să ni se pară un chin.

Vezi aici un articol amplu despre cum sa porti o camasa de barbati.