Cum sa pierdem in greutate rapid

cum sa slabesti usor

Pierderea în greutate poate fi grea.

Da, există o multitudine de diete, rutine de antrenament și pastile care par a fi o foaie de parcurs către țara promisă pentru pierderea în greutate.

Însă la sfârșitul zilei, păstrarea kilogramelor nu înseamnă că îți modifici stilul de viață.

Pierderea în greutate naturală, care presupune adoptarea unor obiceiuri sănătoase pe care le puteți încorpora pe termen lung, poate ajuta acest număr pe scară să coboare într-un mod sigur și eficient.

  1. Faceți antrenamentul pe care îl iubiți

De multe ori, credem că cele mai bune strategii de reducere a greutății încep cu un program de exerciții înalte. Dar realitatea este că antrenamentele sunt doar o parte a imaginii și există o mulțime de recomandări pentru cât de mult exercițiu ar trebui să facem în mod regulat. Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC), de exemplu, recomandă adulților să exercite 150 de minute pe săptămână la o intensitate moderată sau să încorporeze 75 de minute pe săptămână de activitate aerobă cu intensitate puternică.

Între timp, un studiu publicat în Circulation a descoperit că cantitatea de exerciții pe care o obținem are o relație directă cu sănătatea inimii noastre – cu cât obții mai mult, cu atât inima ta va fi mai sănătoasă – și sugerează două ore complete pe zi ca nou obiectiv.

Practic, toată lumea este diferită, așa că este greu să definim un ghid care se aplică tuturor, spune Sara Gottfried, M.D., cea mai vândută autoare a The Hormone Cure și The Hormone Reset Diet. Dar dacă toate celelalte nu reușesc, amintiți-vă acest lucru: ceva este mai bun decât nimic. De aceea, dr. Gottfried sugerează încorporarea zilnică a 30 de minute de mișcare de intensitate moderată, dedicându-vă cu cinci minute înainte de antrenament unei încălziri active, apoi încă cinci minute pentru a se răci și a preveni rănirea. După ce ați scăzut, puteți face straturi în timp și intensitate. “După două săptămâni, adăugați 10 minute, astfel încât să faceți exerciții moderate timp de 40 de minute, patru zile pe săptămână sau să creșteți intensitatea”, sugerează ea.

2. Experimentați cu mâncarea

La fel ca și exercițiile fizice, dietele sunt diferite pentru toată lumea, mai ales atunci când vine vorba de cel mai bun mod de a slăbi în mod natural. “Aș putea spune pacienților mei să mănânce nuci și fructe de pădure, să mediteze, să stea într-un colț și să mănânce somon. Dar dacă asta nu funcționează pentru ei, ei sunt afară”, spune Doornick. “Este important să fii realist cu privire la ceea ce oamenii pot și nu pot face. Începeți de unde vor să înceapă și stabiliți parametri realistici pentru alimente.”

3. Mancati legume

Nu este un secret faptul că consumul de legume este bun pentru tine. Dar șocant, doar 27 la sută dintre adulții americani mănâncă cele trei sau mai multe porții recomandate pe care ar trebui să le primească zilnic, potrivit unui raport CDC. Vindeți-vă creșterea aportului de legume la un kilogram pe zi. Nu numai că vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate, dar consumul unui curcubeu de legume vă poate ajuta, de asemenea, să vă protejați împotriva cancerului, a bolilor de inimă și a efectelor îmbătrânirii. (Cauti inspo pentru cina? Aceste retete creative folosesc la maxim legumele spiralizate.)

4. Încercați Fasting

Fasting (sau IF) a devenit la modă în ultimii ani datorită apăsărilor de sănătate mainstream, cum ar fi dieta Bulletproof. Conceptul: Renunțați la mâncare timp de 12-18 ore între cină și micul dejun, deoarece acest lucru poate oferi multe dintre aceleași beneficii ale unei diete cu conținut scăzut de calorii, precum o incidență mai mică a bolilor cardiovasculare. Împerechează-l cu exerciții de intensitate ridicată și dr. Gottfried spune că te uiți la un combo câștigător.

6. Incercati suplimente naturale

Puteti incerca sa introduceti in dieta dumneavoastra, suplimente naturale precum Chocolate slim.

A slabit cineva cu Chocolate Slim? Raspunsul este da si inca sunt multi care raspund bine la o dieta cu un shake proteic care inlocuieste 1 sau 2 mese pe zi si are logica motivul pentru care functioneaza.

De exemplu daca inlocuiti 2 mese pe zi, acesta va suprima pofta de mancare si ca rezultat veti pierde in greutate usor.