Cum sa optimizezi On Page site-ul

Cum sa optimizezi site-ul on page pentru a avea o pozitie mai buna in Google?

Este important ca in ziua de azi sa ai un site web bine clasat in Google care sa iti aduca noi clienti chiar daca vei renunta la campaniile de Adwords. Acest lucru se poate intampla doar daca ai un site web bine optimizat care sa ajunga in prima pagina Google.

Mai jos vei afla cum sa iti optimizezi site-ul On page pentru ca acesta sa ruleze mai bine.

1. Optimizarea Titlurilor

Acest lucru este foarte important pentru ca Google ia titlurile ca factori de clasare a unui site. Titlul unei pagini trebuie sa aiba maxim 70 caractere, sa fie informativ, sa aiba fraza cheie inclusa.

De exemplu daca ai un content pe pagina despre placute frana VW – atunci include acest cuvant cheie in titlu.

2. Meta descrierile

Ele nu mai sunt un factor de clasare in Google dar au impact asupra perceptiei oamenilor care vad site-ul tau in rezultatele de cautare. De aceea este important ca meta descrierea sa fie cat mai persuasiva si sa indemne persoanele care vad site-ul tau sa dea click pe el.

3. URL-uri

Este important ca url-urile de pe site sa contina cuvantul cheie dupa care optimizezi pagina. Ele mai trebuie sa fie scurte si usor de citit atat de catre oameni dar si de robotii Google.

4. Headline

Pe langa titlu, pe pagina un alt factor de clasare a site-ului mai gasim si subtitlurile. Pe pagina trebuie sa ai doar un subtitlu. Acesta trebuie sa contina expresia cheie. Mai sunt si subtitlurile 2-6 care vor da un boost paginii tale.

5. Continutul

Acestea este unul dintre cele mai importante elemente de optimizat pe site pentru ca este un factor foarte important de clasare a site-ului tau. El trebuie sa fie dens, sa fie unic si sa acopere un subiect de interes.

Citeste ghidul de SEO 2019 Star Marketing pe site si afla cum sa iti clasezi mai bine site-ul in Google.

Citeste si alte articole de marketing pe www.flaviusnoja.biz