fbpx

Cum să îți alegi cea mai bună firma de design interior

design interior Timișoara

Alegerea unui firme de design interior pentru a vă remodela întreaga casă sau o parte din aceasta este o sarcină dificilă. Ca beneficiar, doriți ca totul să fie perfect. La urma urmei, va trebui să trăiți mult timp cu rezultatele, astfel încât să nu existe loc pentru greșeli. Acestea fiind spuse, depinde de dvs. să găsiți firma design interior Timișoara potrivită pentru job, iar pentru a face acest lucru, trebuie parcurși o serie de pași.

Primul pas: decide ce stil de amenajari interioare îți dorești

Înainte de a începe chiar și intervievarea designerilor de interior, trebuie să știți care este stilul dvs. Alocați-vă timp pentru a vedea câteva site-uri web care vă pot ajuta. Este important să vă cunoașteți stilul personal, astfel încât să puteți angaja persoana potrivită pentru acest loc de muncă. Mulți designeri au stilul lor de semnătură, deși cei foarte buni ar trebui să se poată adapta la propriile preferințe.

design interior Timișoara

Pasul doi: aruncați o privire asupra unor portofolii de design interior Timișoara

Să presupunem că știi ce cauți și că ai identificat câțiva designeri care se potrivesc stilului tău. Încercați să aflați mai multe despre ei și aruncați o privire asupra portofoliilor lor. Vedeți ce au creat ei și încercați să vă imaginați că trăiți în acele spații.

Pasul trei: stabiliți un buget

Este foarte important să vă cunoașteți bugetul înainte de a începe remodelarea. Unii designeri percep o taxă fixă ​​pentru serviciile lor, alții percep o taxă in funcție de proiect care poate fi mai flexibila. Acesta poate fi, de asemenea, un factor care vă ajută să decideți între mai mulți candidați și să vă restrângeți alegerile.

design interior Timișoara

Pasul patru: întâlnire cu firma design interior

Odată ce v-ați restrâns alegerile la doar câteva nume, este timpul să vă întâlniți față în față. Majoritatea designerilor nu percep taxe pentru aceste sesiuni, dar ar fi bine să întrebați acest lucru la telefon, pentru orice eventualitate.

Pasul cinci: puneți multe întrebări

Serviciile pe care designerul le va oferi, costurile, preț design interior, durata proiectului și orice altceva vă puteți gândi. Gândiți-vă la detalii și puneți totul pe hârtie, astfel încât să nu uitați nimic.

Pasul șase: fiți deschis la propuneri

Este foarte rar ca un client să iubească totul la un designer  de interior. Păstrați mintea deschisă și nu respingeți sugestiile designerului fără a da o șansă ideii. Dar asigurați-vă că el sau ea nu încearcă să vă forțeze să urmați aceste sugestii doar pentru că așa este mai simplu și mai confortabil.

Pasul șapte: comparați notele

După întâlnirea cu toți designerii de pe lista dvs., comparați notele. Comparați estimările pe care vi le-au dat și faceți o listă de argumente pro și contra. Rețineți că alegerea cu opțiunea mai ieftină nu este întotdeauna cea mai bună alegere.

Pasul opt: semnează un contract

După ce ați decis cu cine doriți să lucrați, efectuați apelul și anunțați proiectantul despre alegerea dvs. Înainte de a face orice lucru și înainte de a plăti ceva, asigurați-vă că semnați un contract. Ar trebui să specifice responsabilitățile, un calendar, limitele bugetare și toate aspectele importante.