Cum sa fii cat mai atractiva atuni cand esti model de videochat?

Costumele sexy atrag cel mai mult barbatii in camera de videochat.

Iti oferim cateva sfaturi cum sa atragi cat mai multi membrii in camera de vidochat cu ajutorul unor costume sexy.

Te sfatuim sa iti alegi  costume sexy care te reprezinta 100% care te face sa ai incredere in tine si te face sa pari sexy si atragatoare. Asa poti atrage cu usurinta multi membrii in camera ta, acestia fiind atrasi de costumatia pe care o porti.

De exemplu poti opta pentru costume sexy sau o costumatie de cosplay:costum de cat woman, costum de scolarita, costum de politista, stewasrdesa, costume din latex, costume de profesoara.

Ii poti arage mult mai usor interpretand un rol in fiecare zi venind cu diferite costume sexy.

Chiar daca iti place foarte mult o tinuta anume nu trebuie sa fii monotona si sa vii mereu cu aceeasi tinuta vino mereu cu ceva nou, schimba rolulire intr-o zi poti fi imbracata intr-un costum sexy de preofesoara rea iar in alta una buna si jucand acest rol ii poti tine mai mult in camera ta, nu ii lasa sa se plictiseasca .

Poti aborda si o costumtie pe care o porti atunci cand iesi in club sau cu prietenii in oras, ceva in care sa te simti tu comfortabil, chiar tinuta ta de zi cu zi, le poti arata membriilor cum esti tu de zi cu zi.

Majoritatea membrilor reactioneaza mai abine atunci cand modelul este imbracat in tinute viu colorate poti opta pentru o rochita cu floricele sau o bluza viu colorata, le prefera mai mult pe acestea decat cele monotone sterse, de exemplu daca porti in fiecare zi o tinuta inchisa la culoare neagra sau gri, aceasta denota o nota trista plictisitoare poti alege un costum sexy din doua piese stutien si lenjerie intina cu stockings.

Ce fel de costume sexy poti alege pentru  un show in privat.

Poti opta pentru o costumatie kinky, pe care nu o porti purta atunci cand esti in free, si este potrivita pentru un show in privat. Un costum sexy in privat este o modalitate de a tine membrii interesati si de a tinti spre o categorie mai larga de membrii, este indicat sa ai cu tine mai multe tinute este posibil sa ti se ceara o anumita tinuta de a juca un joc intro tinuta sexy, sau de a te proba cu mai multe tinute, un  fel de prezentare pentru costume sexy.

In general membrii de calitate nu cauta staruri porno cauta persoane pe care sa le cunoasca in mai multe ipostaze, ca de exemplu cum sunt ele in viata de zi cu zi . Majoritatea siteurile de videchat au modele care sunt mai mult dezbracate, ceea ce nu este un factor tocmai productiv deoarece acestea nu cauta doar nudidate ci si o persoana cu care sa vorbeasca sa isi imparta pareri impresii, sau chiar sa iti adimre tinutele pe care le porti.

Fii intotdeauna receptiva la provocari din partea membriilor

Pe siteurile de videochat majoritatea membrilor sunt deschisi, le place sa comunice deschis cu modelele, ceea ce le place sa experimenteze.

Nu te panica atunci cand italnesti membrii cu  fantezii mai putin obisnuite, astea pot fi doar pentru tine neobisnuite, si nu il judeca pentru el este ceva normal, nu te lasa indignata sau jignita de fanteziile lui, el iti face aceasta confesiune deaoarece are incredere in tine si are nevoie de o persoana cu care sa isi indeplineasca virtual acesata fantezie sau cu care sa o vorbeasca .

Fii openmind si pozitiva asta te va ajuta sa castigi de partea ta foarte multi membrii.