Cum sa faci loc in biblioteca pentru carti noi! Tips&tricks!

unde vand carti

In zona Tineretului din Bucuresti exista un anticariat care cauta in permanenta noi titluri, pe care sa le adauge la celepeste 30.000 de carti disponibile deja. Reprezentantii acestui anticariat sunt interesati sa colaboreze atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, in vederea cumpararii unor cantitati mari de carti, astfel incat mai apoi sa le poata pune la dispozitia iubitorilor de lectura care nu sunt dispusi sa plateasca sumele piperate practicate de librarii. Cei care doresc sa-si goleasca biblioteca, pentru a cumpara alte carti sau pur si simplu pentru a face loc altor lucruri, nu trebuie decat sa citeasca randurile urmatoare si, cu siguranta, conceptul ,,unde vand carti” ii va atrage si pe ei!

O punte intre pasionatii de citit

Anticariatul creat pe un concept modern, care are deja o experienta vasta in spate reprezinta o punte de legatura intre oamenii care deja s-au bucurat de numeroase carti si doresc sa le vanda, urmand ca acestea sa poata fi ulterior cumparate de alte persoane, incepand de la tineri si pana la seniori. Practic, reprezentantii anticariatului isi doresc sa desfasoare o activitate bazata pe oameni.

Programarea se face usor, printr-un simplu telefon

Cei care dispun de carti pe care vor sa le vanda, nu trebuie decat sa sune la numarul de pe site-ul anticariatului http://www.anticariat-carti.com/, in vederea unei programari. Reprezentantii Anticariat-Carti se pot deplasa la domiciliul persoanelor care ii contacteaza, atata vreme cat exista posibilitatea sa achizitioneze peste 100 de carti deodata. Deplasarea se face atat in Bucuresti, cat si in imprejurimi. De asemenea, iubitorii de lectura care au titluri pe care vor sa le vand pot merge personal la anticariat, insa recomandat este ca inainte de a face acest lucru, sa sune, pentru a se asigura ca vor avea suficient timp la dispozitie pentru evaluarea cartilor.

Evaluare corecta si rapida

Fiecare carte in parte este evaluata in mod corect de catre reprezentantii anticariatului. In functie de starea in care se afla cartile, se poate negocia un pret aferent pentru ele, iar sumele se achita pe loc.

Cumpar carti pentru anticariat | unde vand carti | www.anticariat-carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Oricine este interesat sa raspunda pozitiv anuntului ,,cumpar carti pentru anticariat” poate apela la aceasta solutie, iar datele de contact se regasesc in link-ul mentionat anterior. Nimic nu se compara cu bucuria de a trai intr-un univers plin de imaginatie, departe de vacarmul de zi cu zi: toata lumea merita sa se bucure de carti de calitate!