fbpx

Cum să faci bani simplu și rapid dacă ești studentă?

faci-bani-simplu-rapid-dacă-ești-studentă

Într-o eră a vitezei, într-o eră în care ne petrecem zile întregi la muncă doar pentru a ne asigura nouă și familiei noastre un trai decent, banii au ajuns să fie singura motivație. Oamenii nu mai merg la serviciu din plăcere, oamenii nu merg la serviciu că se simt atrași de domeniul respectiv, oamenii merg la serviciu doar pentru că au nevoie să trăiască.

Majoritatea oamenilor schimbă jobul foarte des, studiile spun că în medie, oamenii își schimbă jobul de cel puțin 6 ori pe parcursul întregii vieți. După ce aleargă? Mereu după un salariu mai bun.

Unii sunt nevoiți să înceapă să lucreze de la vârste fragede, încă de tineri, din perioada studenției. Marile companii oferă foarte multe joburi pentru studente, însă cele mai multe foarte prost plătite și fără prea multe avantaje. Însă, din postura de studentă nu prea ai ce să faci, doar să te conformezi și să accepți ce ți se oferă dacă vrei să supraviețuiești.

Studentele care au reușit să-și îndeplinească visele sunt studentele care au privit „outside the box” cum spune vestita expresie englezească. Pentru a putea reuși, ai nevoie de puțin curaj și determinare.

Cum și-au schimbat viața?

Joburile menite studentelor sunt de cele mai multe ori slab plătite, însă videochatul, un domeniu care prinde din ce în ce mai mult contur și pe piața din România, a început să fie meseria cea mai des aleasă de către majoritatea studentelor.

Astfel, majoritatea au ales Global Models, un studio videochat din Bacău și în numai câteva luni au reușit să-și schimbe complet viața în moduri în care nici nu și-ar fi imaginat.

De ce Global Models?

„Pentru că sunt tratată ca un adevărat angajat cu drepturi depline.” a răspuns Mihaela, o tânără studentă de 23 de ani ce lucrează în cadrul studioului de câteva luni.

Tinerii din ziua de astăzi se lovesc din ce în ce mai des de scuza: Nu ai experiență, nu te putem angaja. Sau dacă sunt angajați, atunci nu au aceleași drepturi ca și ceilalți angajați.

„Global Models m-a făcut și eu să mă simt importantă. Am aceleași drepturi ca toate colegele mele, chiar dacă eu am abia câteva luni de când m-am angajat. Nimeni nu s-a îndoit vreodată de calitățile și abilitățile mele și niciodată nu am fost criticată pentru faptul că nu aveam experiență în domeniu.”

Ce beneficii oferă Global Models tinerelor studente?

Pentru că perioada studenției este cea mai agitată perioadă a vieții, Global Models le pune la dispoziția fetelor un program flexibil. Un program care să le permită să-și împartă timpul între facultate, distracție și cumpărături.

Pe lângă asta, salariul este mult mai mare decât în orice alt domeniu. Cel mai mult ai nevoie de bani atunci când ești tânăr, aceea este perioada în care îți dorești să te distrezi și să petreci clipe de neuitat alături de cei dragi!

Pentru fetele noi angajate, Global Models pune la dispoziție o serie de avantaje printre care bonusuri de angajare și traininguri gratuite. Așa că ce mai aștepți? Schimbă-ți viața în bine acum!