Cum sa faci alegerea corecta cand cumperi un suport de prosoape pentru baie

Amenajarea unei bai pare o treaba simpla, dar nu trebuie sa uitam ca de alegerea strategica a anumitor elemente depinde daca vom obtine un spatiu placut, sau dimpotriva – o sursa de enervare. Insa succesul amenajarii unei bai poate depinde si de elemente care sunt considerate de multe persoane nu atat de importante – spre exemplu poate depinde de ce suport prosop baie alegem.

Astfel de elemente de care depinde aspectul vizual al unei bai pot fi culoarea gresiei, pentru ca culorile ne pot influenta starea de spirit.

De ce este important sa alegem corect un suport prosop baie

O baie necesita a fi practica, in primul rand, dar si functionala si in acelai timp sa aiba un aspect vizual placut. Planificarea unei amenajari a baii trebuie sa fie bine pusa la punct. Tinand cont ca cada, chiuveta si toaleta sunt fixate, aceste elemente rar vor fi modificate.

Prin urmare trebuie sa alegem elementele de decor in concordanta cu acestea si trebuie sa utilizam la maxim spatiul de care dispunem pentru a obtine un spatiu confortabil si dragut.

In primul rand, un suport prosop baie este un element care trebuie integrat in decorul baii. Acesta poate parea neinsemnat, dar regula principala cand amenajam o baie este sa pastram un stil si un design al elementelor de decor. Si aceasta regula chiar este utila. Alegand elemente de diferite forme si de diferite culori, intre care nu exista nici macar o minima asemanare riscam sa facem din acel loc o incapere incarcata.

Importanta marimii unui astfel de suport

Alegerea unui suport prosop baie trebuie facuta in functie de spatiul de care dispuneti. Trebuie sa calculati si sa vedeti care este locul unde un astfel de suport se va integra cel mai bine. Si in functie de acest lucru trebuie sa vedeti aproximativ si care vor fi dimensiunile acestui suport.

Daca aveti o baie mica o solutie practica poate fi optarea pentru un calorifer care este in acelasi timp si suport. Insa daca dispuneti de mai mult spatiu in baie, in magazinele de specialitate veti gasi multe modele si forme de suport prosop baie. Trebuie doar sa-l alegeti pe cel care se va potrivi cel mai bine cu decorul baii.

Locuri strategice unde poti amplasa un suport pentru prosoape

Este foarte important ca un suport prosop baie sa fie la indemana. Astfel ai nevoie de un suport langa chiuveta pentru ca dupa ce iti speli mainile sa nu lasi urme de apa pana cand le usuci. De asemenea, ai nevoie si de un suport pentru prosoape langa cada sau cabina de dus (in dependenta de ce ai la tine in baie). Daca chiuveta este amplasata langa cada/ cabina de dus, pentru a fi practic suportul poti sa-l pui intre acestea doua. In caz contrar, cel mai probabil, vei avea nevoie de doua suporturi.

Stilul – cel mai important aspect

Dupa cum am mai mentiont, stilul este un aspect important nu doar atunci cand alegem un suport prosop baie, dar si cand cumparam orice alt obiect de decor. Un aspect placut al baii se obtine printr-o concordanta de stil intre toate elementele din baie. In plus, trebuie sa fim foarte atenti cand alegem aceste elemente pentru ca este foarte simplu sa mergem in extreme si sa transformam spatiul in unul nefunctional sau dimpotriva sa cream un spatiu monoton.

Opteaza pentru o sursa sigura de unde sa achizitionezi obiectele pentru baie

Magazinul de unde cumperi necesarul pentru amenajarea baii reprezinta un aspect important. Este important pentru ca calitatea obiectelor pe care le achizitionam depinde foarte mult de producatorul care le realizeaza. Prin urmare cand mergem intr-un magazin trebie sa ne informam despre provenienta obiectelor, precum si despre calitatea acestora – inclusiv despre materialele din care sunt realizate.

Atunci cand amenajezi o baie, alege produse cu o durabilitate mare. Magazinul online de aici iti ofera toata gama de care ai nevoie pentru a decora o baie, practicand preturi accesibile si oferindu-ti o calitate superioara pentru produsele lor.

Date contact

Adresa mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872