Cum sa decorezi un salon de nunta

decorare salon nunta

Planificarea unui eveniment important cum este o nunta poate fi o sarcina dificila. Foarte multe persoane apeleaza la un wedding planner, insa sunt si persoane care se implica personal in organizare propriului eveniment din dorinta ca totul sa fie perfect.

Daca te-ai decis sa organizezi personal tot ce tine de evenimentul tau, decorarea salonului de nunta trebuie sa fie un punct important pe lista ta, iar aceasta activitate trebuie tratata ca atare.

Incepe prin a realiza o lista cu decoratiunile pe care le doresti pentru eveniment, flori, baloane, perdea de lumini, artificii, covor rosu, huse pentru scaune si mese etc.

Urmatorul pas este vizitarea locatiei, urmand sa purtati o discutie cu persoana responsabila de sala. Discutati despre amplasamentul meselor, despre programul de servire, solicitati idei cu privire la decoratiunile pe care vi le doriti si si propuneri despre cum ar putea fi amplasate.

Solicitati informatii despre culoarea si materialul huselor pentru mese si scaune. Aceste informatii va sunt foarte utile, pentru ca doar astfel veti sti cum sa armonizati culoarea huselor, cu cea din interior, cu cea a baloanelor si cu aranjamentele florale ce urmeaza a fi alese.

Dupa ce ati vazut locatia si dupa ce v-ati facut o idee despre cum ar putea fi aranjate decoratiunile dorite, dar si despre culorile ce s-ar potrivi, stabiliti aranjamentele florale. Analizati cu atentie si alegeti aranjamentele care sa se potriveasca cu salonul in care veti avea nunta. De asemenea nu trebuie sa omiteti ca aveti nevoie de aranjamente florale si la biserica.  Tineti cont de florile alege, dar si de culoarea acestora astfel incat sa se potriveasca cu salonul de nunta.

Puteti utiliza foarte multe decoratiuni precum arcadele de flori, photo cornere, ornamentele de florale de pe mese s.a. Cu toate acestea evitati sa incarcati prea mult salonul , astfel incat sa devin obositor si foarte deranjant pentru privitori. Tineti cont si de meniul de nunta, sa fie in concordanta cu asteptarile tale. Acesta trebuie sa fie in concordanta si cu design-ul salonului.

Daca alegeti o locatie modern, ar trebuii ca si meniul de nunta sa fie modern, cu elemente noi de design.Asortati decoratiunile din baloane cu salonul de nunta si fiti creativi. Puteti realiza din baloane aranjamente pentru mesele invitatilor, arcade din baloane, ghirlande pentru stalpii din interior si lista poate continua.

Efectele pirotehnice nu pot lipsi din cadrul unui eveniment. Informativa in mod corespunzator despre inaltimea artificiilor din timpul valsului mirilor, dar si de inaltimea artificiilor pentru tort. Cunoscand aceste informatii puteti preveni anumite situatii.

Decorarea salonului de nunta nu este o activitate asa usoara cum ar parea. Alegeti decoratiunile si ornamentele florale potrivite, astfel incat sa existe o armonie intre tinuta dumneavoastra, culorile decoratiunilor si cea a salii.