fbpx

Cum sa dai petrecerea secolului fara sa intri in faliment

O petrecere scumpa nu e neaparat si o petrecere memorabila. Poti sa platesti o avere pe formatii de renume si bauturi fine pe care invitatii tai sa nu le aprecieze. De ce? Pentru ca nu sunt pe gustul lor. Si poti avea o petrecere de nunta, botez, majorat sau aniversara pe care ai aranjat-o nu cu multi bani ci cu gandul ca cei pe care i-ai invitat ti-au oferit timpul lor si prin urmare merita sa se distreze pe cinste.

Un bar de gheata este o investitie relativ mica dar cu efecte extraordinare asupra felului in care se simte si arata o petrecere. Daca mai angajezi si niste barmani profesionisti care sa faca spectacol si nu doar sa serveasca bauturi ai adaugat deja o multime de valoare petrecerii tale. Si fara sa dai spargere la banca.

Oamenii simt de multe ori ca se vor plictisi la petreceri si din acest motiv refuza politicos invitatiile care si asa sunt destul de multe pentru bugetul lor, cu siguranta nu ti se va intampla asta atunci cand apelezi la elemente originale precum un bar de gheata pentru petrecerea ta.