Cum să creezi o ținută potrivită oricărei ocazii în 5 pași simpli

22 ianuarie 2018
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

 

Sunt unele zile extrem de aglomerate, în care trebuie sa ajungi în multe locuri și să te adaptezi situațiilor deosebite de fiecare dată. Așteptările pe care oamenii le au de la tine sunt mereu la cote înalte, de aceea trebuie să fii pregătită în orice moment pentru nouă provocare. Fie că mergi la birou, la ședița cu părinții, la o petrecere aniversară sau la cină cu familia lui, încrederea în tine dă tonul unor întâlniri reușite. Hainele pe care le porți influențează, cu siguranță, acest lucru.

Pentru că ai nevoie de o ținută chic, echilibrată și comodă în același timp, designerii și criticii de modă propun mai multe variante care să te scoată din impas în orice zi. Poți alege piese unice pentru garderoba ta pe Addien.ro, cu care să creezi ținuta perfecă oricărui eveniment.

Află mai jos cât de simplu este să combini piesele vestimentare:

 1. Alege piese clasice, fără imprimeuri complicate.
  Dacă știi că urmează să ai o zi aglomerată în care trebuie să străbați tot orașul de la un eveniment la altul, nu pierde prea mult timp dimineața încercând să asortezi mai multe imprimeuri și culori. În primul rând, riști ca acestea să nu fie apreciate de toți cei cu care te vei întâlni pe parcursul zilei, dar și să le îmbini greșit, ceea ce îți va displăcea complet. Piesele într-o singură culoare, ori ținutele monocrome, cărora să le dai o pată de culoare sunt cele mai recomandate. Îmbină, de exemplu, o cămașă clasică albă cu o pereche de pantaloni drepți într-o culoare.
 2. Combină cel mult 3 culori
  În cazul în care nu vrei să renunți la hainele colorate, ai mereu în vedere că nu este recomandat să ai mai mult de 3 culori în aceeași ținută. Pentru combinațiile business, dar care să se potrivească și altor situații de peste zi, evită mixul de prea multe culori. Simplitatea și bunul gust vor fi mereu mai apreciate. Apelează la culori potrivite fiecărui anotimp, iar dacă vrei să surprinzi, poți apela la o nuanță mai aprinsă pentru una dintre ele.
 3. Accesoriile
  Nu există ținuta completă fără accesoriile potrivite. În acest sens, evită pe cât posibil să porți accesorii ieftine și de proastă calitate, întrucât acestea pot strica întreg ansamblul creat și da o notă de prost gust. În plus, acestea nu sunt întodeauna practice ori nu corespund unei ținute versatile. Curelele sunt, în egală măsură, importante dacă alegi să le porți. Niciodată nu purta o curea dacă aceasta este uzată, ruptă ori găurită prost. Va avea același efect ca orice colier, brățară sau cercei de plastic.
 4. Pantofii comozi.
  Știind că trebuie să alergi dintr-un loc în altul toată ziua, alegerea în materie de pantofi trebuie să fie potrivită acestei activități, dar și evenimentelor la care participi. În anotimpurile reci alege o pereche de loafers de piele ori cizme fără toc, iar în timpul verii poți opta pentru clasicii și foarte practicii balerini. Încălțările pot fi, de asemenea, colorate, ținând în continuare cont de maximul de 3 culori pe care le poți combina.
 5. Geanta.
  Un obiect indispensabil oricărei femei, geanta este locul sacru în care poți căra atât documente oficiale pentru întâlnirile de afaceri, cât și produse de make-up sau pentru igiena personală. Pentru a crea cu succes o ținută potrivită pentru orice eveniment de peste zi, dar și de seară, alege genți într-o singură culoare, fără prea multe aplicații pentru a fi ușor de asortat. La rândul său, o geantă colorată poate fi una dintre cele 3 piese în culori din ținuta ta.

Pentru mai multă inspirație, urmărește ținutele Victoriei Beckham, de exemplu.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram