fbpx

Cum sa avem o manichiura frumoasa

Cand vrei sa iti alegi un gel de unghii care sa iti permita sa ai o manichiura frumoasa si eleganta ai de unde sa alegi. Sunt atat de multe geluri de constructie din care sa alegi incat acest proces poate sa devina o bataie de cap daca nu stii dupa ce criterii sa iti alegi gelul de unghii.

Pe site-ul Janet Nails gasesti o gama variata de geluri uv de unghii variate in nuante care mai de care mai diferite pentru ca tu sa iti poti creea manichiura dorita.

Sunt diverse geluri de constructie fie pe sablon fie pentru protectia unghiei naturale pe care se va face manichiura.

In ultima vreme trendurile de manichiura s-au schimbat drastic, iar gelurile cu uv au evoluat din necesitatea de a acoperii nevoile si dorintele noastre.

Au inceput sa apara pe piata geluri 3 in 1 cu vascozitate mai medie, care nu curg atat de usor, nu vor degaja caldura cand sunt uscate in lampa cu uv de unghii. In acest fel aceste geluri de unghii si-au adaptat calitatiile dupa dorintele si nevoile pietei.

O manichiura bine realizata este un scop in viata unei femei pentru ca ajuta sa isi puna in evidenta frumusetea si sa se simta stapana pe ea.

Este destul de greu sa alegi un gel uv potrivit mai ales daca nu ai fost pusa in situatia in care sa stai in fata a peste 20 de nuante si sa nu stii pe care sa o alegi.

Unghiile false cu gel sunt ideale pentru orice doamna si domnisoara pentru ca ele se intretin usor, au durabilitate mare si se pot colora in orice fel.

Este important ca inainte sa aplici noua manichiura sa indepartezi luciul de pe unghie prin pilirea cu o pila de unghii Janet Nails.

Astfel gelul de unghii se va fixa mult mai bine, dupa care se aplica un strat protector si un strat uniform de gel de la baza spre varful unghiei.

Gelul uniform trebuie uscat cu o lampa uv de calitate.