fbpx

Cum sa asortezi sabotii medicali la uniforma medicala?

uniforme medicale

Un echipament complet al profesionistilor din sectorul medical include atat uniforma medicala, cat si o pereche de incaltaminte care sa ofere confort si siguranta in timpul desfasurarii activitatii. In general, cadrele medicale prefera sa poarte saboti medicali, care sunt realizati din materiale de buna calitate si prietenoase cu pielea.

Cadrele medicale care doresc sa aduca un plus fashion in tinuta lor, mai ales cele de sex feminin, prefera sa asorteze sabotii la uniformele medicale pe care le poarta, astfel incat sa obtina un echipament care sa indeplineasca mai multe roluri.

Cum se aleg sabotii medicali in functie de uniforma medicala?

Primul criteriu de care se tine cont in alegerea sabotilor medicale si care este usor de intuit este marimea potrivita. In acest fel se poate garanta atat confortul oferit de incaltamintea respectiva, mai ales ca medicii si asistentele petrec foarte mult timp in picioare, cat si un grad ridicat de siguranta, deoarece se previne riscul unei accidentari.

Saboti medicali | Uniforme medicale | MediFashion.ro

saboti medicali

De asemenea, se poate tine cont de gama cromatica in care se incadreaza uniforma purtata, deoarece in ultima perioada se prefera purtarea unor uniforme medicale de culori diferite pentru fiecare sectie sau unitate medicala. Acest lucru ajuta la o identificare mai usoara a cadrelor medicale dintr-o institutie medicala pluridisciplinara.

Un alt criteriu foarte important de care trebuie sa se tina cont in alegerea sabotilor medicali este materialul din care acestia sunt realizati. Acesta trebuie sa fie unul rezistent, dar care sa permita pielii sa respire, prevenind astfel aparitia micozelor sau altor afectiuni ale pielii din zona membrelor inferioare.

Unde pot fi gasiti modelele potrivite de saboti medicali?

Modelul clasic de saboti medicali este cel alb, realizat din piele naturala. Numai ca in ultimii ani au fost dezvoltate materiale mai usoare si rezistente, care pot fi folosite pentru realizarea unor perechi de saboti colorati sau cu modele grafice ori chiar desene. Astfel de modele, realizate dintr-un silicon special, pot fi gasiti in magazinul online MediFashion.ro.

Astfel ca un echipament al unui cadru medical nu poate fi complet daca nu include si o pereche de incaltaminte potrivita.