fbpx

Cum sa alegi un service bun de laptopuri pentru inlocuire display laptop?

Daca locuiesti in Bucuresti sau in zonele limitrofe si cauti un service pentru laptopuri, iti recomandam www.onlaptop.ro. Baietii profesionisti de aici se bucura de multa popularitate, pentru ca foarte multi utilizatori ii recomanda pentru dedicare, experienta si rata de succes a reparatiilor foarte mare.

Iata cateva criterii dupa care ar trebui sa te ghidezi pentru a alege un service laptopuri bun in Bucuresti.

– Profesionalism

Indiferent de cat de bine echipat ar fi un service laptopuri si cat de grozavi pe partea tehnica, daca oamenii nu sunt profesionisti si nu te poti intelege cu ei, nu vei face nimic. Cand iti duci laptopul intr-un service, vrei sa ai certitudinea ca tehnicienii te vor ajuta cum pot mai bine si nu vor avea ca prim scop sa te pacaleasca sau sa-ti propune solutii mai scumpe, doar pentru a iesi ei in avantaj. Profesionistii sunt cei care pun interesul clientului pe primul plan, cei care sunt deschisi, propun mai multe variante, discuta cu clientul, asculta, intreaba si ofera sfaturi.

– Calitatea lucrarilor

Calitatea operatiunilor de service tine de mai multi factori: experienta tehnicienilor, abilitatile acestora, echipamentele de lucru (dotarile service-ului), implicarea. Degeaba un tehnician este foarte bun in reparatii laptopuri, daca el are la dispozitie echipamente de ultima generatie care sa-l ajute sa puna un bun diagnostic sau sa faca o reparatie corecta. Cel mai bun exemplu este cu statiile de reballing. Aceste statii, costisitoare de altfel, il ajuta pe tehnician sa faca reballing de calitate, cu rezultate bune in timp.

– Varietatea serviciilor

Este bine sa alegi un service laptop care poate acoperi o plaja extinsa de reparatii laptopuri. De exemplu, daca mergi la un service laptop pentru ca nu stii ce are laptopul tau, tehnicianul constata ca hard diskul este defect, este bine sa poti sa cumperi hard diskul direct de la service. Altfel, va trebui sa faci un drum suplimentar la alt magazin. In plus, in service hard diskul se poate inlocui direct, ceea ce inseamna mai putin timp pierdut pentru tine cu reparatia in sine. De aceea, ar trebui sa te orientezi spre un service laptop cu servicii variate, cum este onlaptop. La Onlaptop, gasesti solutii pentru reparatii indiferent de brand si model, indiferent de problema: de la baterie, tastatura, display laptop, placa de baza, pana la porturi usb, incarcatoare, memorii, ssd-uri etc. Vino si tu la onlaptop pentru un diagnostic rapid si rezolva usor problema laptopului tau.

Pentru mai multe detalii privind tutoriale despre laptopuri si trick-uri pentru windows, accesati blogul onlaptop.