fbpx

Cum sa alegi un frigider de top

Cu toate ca visam in acesti ani sa ne mutam la casa, am ramas in acelasi apartament. De-a lungul anilor l-am renovat de cateva ori, am schimbat gresia, faianta, mobilierul, aragazul, masina de spalat. Doar frigiderul a ramas acelasi de acum 25 de ani. Si-a facut bine datoria in acesti ani, si inca mai functioneaza, dar simtim ca o sa ne lase in curand. Unde mai punem ca are si un consum de curent destul de mare in comparatie cu modelele nou aparute.

Decizia de a cumpara atunci cel mai bun frigider de pe piata a fost una foarte inspirata pentru ca, in timp ce altii l-au schimat de atunci de doua ori si l-au tot dus prin service-uri, al nostru si-a facut cu onoare datoria, fara vreo vizita la service. E adevarat ca vremurile s-au schimbat mult si, daca atunci existau doar cateva modele, acum este o adevarata provocare sa stii cum sa alegi un frigider de top. De aceea, am inceput sa cautam pe internet tot mai multe informatii.

Am ramas consternati sa descoperim cat de diversificate sunt optiunile din ziua de azi cand vine vorba de frigidere. Daca atunci cand l-am luat pe celalalt, am mers in magazin si am cerut sa ni se dea cel mai bun model pe care-l au, azi oferta e plina de modele foarte bune, dar foarte diferite. Asa am aflat ca exista frigidere cu racire statica, racire dinamica cu ventilator intern si No-Frost. Habar n-am pe care din cele trei tehnologii sa o aleg, ca toate sunt mai bune decat ceea ce avem acasa.

Dintre toate aceste tehnologii, totusi cred ca voi alege No-Frost fiindca pare a fi cel mai bun sistem de racire pentru o calitate maxima în depozitarea pe termen lung a alimentelor. Mai trebuie sa gasesc si un brand bun, precum si un model care sa se potriveasca in spatiul vechiului frigider. Cred ca, de data asta, ma voi consulta si cu baiatul meu inainte de a-l cumpara, pentru ca el e mult mai informat decat mine in ceea ce priveste tehnologia.