fbpx

Cum sa alegi piesele auto potrivite

Cand vine vremea sa cumperi piese auto pentru masina ta trebuie sa te uiti la modelul si marca masinii tale. Alegerea celor mai bune piese auto poate sa fie o provocare pentru ca sunt atat de multe magazine fizice/online care iti ofera o gama de piese auto.

Fiecare autovehicol are nevoie de propriul tip de piese auto care sa se potriveasca corect.

Astfel, pe www.parts4cars.ro gasesti o gama variata de piese auto pentru aproape orice gama de masina.

Indiferent ca ai un Audi, Opel, Dacia sau orice marca de masina – magazinul online Parts4Cars iti ofera o gama variata de paese auto.

Site-ul nostru iti opera un sistem bun de filtrare prin care sa gasesti usor orice piesa auto de care ai nevoie.

Avem produse pentru peste 30 de marci de masini si modele. Astfel tu vei gasi mai rapid piesa dorita.

Pe site-ul nostru se poste sa gasesti produse precum –  placet de frana, discuri auto, kit de ambreiaj, kituri de filtre auto pentru orice model de masina.

De asemenea pe site si in magazine online gasesti o gama variata de paese auto la standarde ridicate si pretura excelente.

În ultimii ani, tehnologia a pus stăpânire pe fiecare domeniu de activitate. Aceesta e și motivul pentru care magazinele online de piese auto sunt într-o continuă creștere, fapt care poate îngreuna procesul de achiziție – mai multe oferte, mai mulță bătaie de cap. Cu toate aceste, sunt câteva lucruri la care trebuie să fii foarte atenți și de care să ții cont atunci când comanzi online piese auto, dacă vrei ca acestea să fie calitative și durabile.

Modul de utilizare al site-ului

Dacă îți ia mai mult de 3 minute să găsești produsul dorit, probabil este un site prost. În mod normal, pentru a găsi produsele, poți folosi filtrele speciale sau le poți căuta chiar după codul piesei. Indiferent că este vorba de un kit, o jantă, covorașe sau orice altă piesă de schimb. experiența ta pe site ar trebui să fie atât de simplă încât să nu dureze mai mult de 10 minute până când comanda ta este finalizată.

Produsele disponibile pe site

E complicat și e o pierdere de timp să comanzi fiecare piesă de pe un site diferit. Mai mult decât atât, asta înseamnă că vei și plăti transportul pentru fiecare produs achiziționat. Așadar, ai grijă și caută cu atenție acele magazine online care îți oferă o gamă variată de produse. La Parts4Cars chiar găsești tot ceea ce cauți: de la filtre, discuri și plăcuțe de frână, amortizoare, uleiuri, kit-uri complete de filtre, distribuție și ambreiaj, până la produse pentru întreținere, electrice auto, jante și anvelope. În plus, dacă ai căutat un produs și nu l-ai găsit, poți solicita o ofertă personalizată.