Cum sa alegi o masina potrivita de inchiriat

Alegerea firmei de rent a car este o decizie grea dar care trebuie sa facem aceasta alegere pentru a avea o vacanta reusita. De aceea Expert Auto Rental iti vine in ajutor cu acest mic ghid de alegere a masinii de inchiriat potrivite.

Daca vei urmarii cu atentie acest ghid vei putea sa alegi masina potrivita pentru vacanta ta.

De indata ce ai ales destinatia de vacanta esti gata sa pleci. Alegerea masinii de inchiriat implica mai multe criterii de care trebuie sa tin cont precum buget, clasa masinii, dotari samd

Primul sfat din partea noastra este sa eviti aeroporturile. Atunci cand ajungi intr-un oras nou, de multe ori vezi pe aeroporturi diverse firme de rent a car cu oferte de pret foarte ridicate.

Aceste preturi pe care ei le percep se datoreaza faptului ca au si ei costuri mari cu chiriile cu taxele de aeroport samd.

Sfatul numarul doi este sa vezi cate persoane veti fi in masina in momentul calatoriei. Daca tu esti singura persoana atunci recomandam sa alegi o masina de clasa mica. Dar daca esti cu mai mut de 3 persoane in masina recomandam sa alegi o masina de clasa mai mare pentru a avea loc toti, confort si spatii de bagaje.

Vezi si daca masina are asigurare RCA, CASCO si asistenta rutiera inclusa in oferta de inchiriere. Aceste elemente sunt importante pentru ca astfel vei avea o siguranta mai mare cand pleci la drum.

Asigura-te ca firma de rent a car iti poate oferi dotari suplimentare precum GPS, scaun copil, portbagaj extra sau orice alte dotari de care mai ai tu nevoie.

Pe langa asta trebuie sa intelegi ca nu toate ofertele mici sunt bune. Unele firme de rent a car iti ofera preturi mici la masini doar ca va trebui sa platesti in plus pentru alte dotari extra.

Vezi pe www.rentxpert.ro si pe www.rentacardeva.ro gama de masini de inchiriat.