fbpx

Cum sa alegi mobila bucatarie moderna

Bucătăria, pe lângă faptul că este inima casei în multe cazuri, este și o cameră care ar trebui să țină pasul cu tendințele tehnologice și de design. Cu alte cuvinte, bucătăriile ar trebui actualizate mai des, iar mobila bucătărie modernă și contemporană este ceea ce ar trebui să apară mai frecvent aici.

Iată care ar putea fi opțiunile tale de mobilă bucătărie dacă decizi să transformi bucătăria într-un spațiu renovat modern.

Scaune de bar

Proiectează o bucătărie modernă, cu o insulă frumoasă, care funcționează ca un bar și completeaz-o cu niște scaune de bar înalte și elegante.

Blaturi de marmură

Blaturile din marmură sunt populare în bucătăriile moderne, deoarece arată elegant și rafinat și combină funcționalitatea cu o frumusețe simplă. Poți asorta blaturile de marmură cu insula de bucătărie pentru un aspect simplu și coeziv.

Combinație de masă și scaune de luat masa

O mulțime de bucătării moderne includ, de asemenea, o zonă de relaxare / sufragerie compusă din mobila bucătărie precum o masă minimalistă și câteva scaune clasice de luat masa.

Stocare funcțională în insulă

Insula de bucătărie nu trebuie să fie doar spațiul în care toci legumele, ci poate funcționa ca un spațiu de stocare excelent și neașteptat de elegant pentru o mobilă bucătărie.

Accente din oțel inoxidabil

Poți adăuga câteva accente din oțel inoxidabil pentru a se potrivi cu aparatele tale de bucătărie. De exemplu, o insulă de bucătărie metalică poate funcționa și ca un bar, având un pic de fler industrial, dar în principal modern.

Aparate încorporate

Atunci când proiectezi o bucătărie modernă, aparatele încorporate ar trebui să fie în partea de sus a listei. Acestea îți vor permite să oferi bucătăriei un aspect minimalist și organizat și să profiți la maximum de spațiu. Reține totuși că cel mai probabil vei avea nevoie de mobila bucătărie personalizată pentru a putea încorpora aparatele electrocasnice preferate.

Sertare ascunse

Cât de eficientă din punct de vedere spațial este o bucătărie? Profită la maximum de toate spațiile din bucătărie gândind sertare ascunse în orice fel de tip de mobilă bucătărie care ar putea fi folosit în acest scop. Doar acordând puțină atenție și timp gândire, vei descoperi că poți crea o mulțime de spațiu de depozitare în bucătăria ta, de la veselă si espressoare până la vase, oale și tigăi. Iar cel mai bun lucru va fi că totul rămâne ascuns și singurele caracteristici vizibile rămân blaturile.

Liniile curbate

Liniile curate și unghiurile ascuțite definesc de obicei designul interior modern, dar liniile curbate pot fi, de asemenea, o caracteristică. O bucătărie cu linii curbate poate arăta extrem de rafinată și elegantă.

Iluminare atrăgătoare

Lucrurile mici și detaliile de accent joacă un rol foarte important în cazul bucătăriilor moderne și contemporane. Pe lângă mobila bucătărie, ia în considerare și corpuri de iluminat, în special unele îndrăznețe și interesante.

Culori îndrăznețe

Cea mai bună parte la un design modern de bucătărie este că poți experimenta cu culori îndrăznețe, precum și să alegi nuanțe neutre. Dacă vrei să experimentezi cu culori, alege nuanțe de albastru, verde, roșu, portocaliu, negru și argintiu și finisajele dulapului în acrilic și laminat. Sau poți opta pentru o mobilă bucătărie albastră ca miezul nopții, lucioasă. De asemenea, ai putea opta pentru o combinație de mobilă bucătărie în maro și alb, astfel încât culorile să nu fie prea țipătoare.