Cum sa alegi manerele de mobila potrivite

Alege sa ai un mobilier cat mai personalizat dar si original cu gama de manere de mobila de Protege Parol. Daca vrei sa oferi un stil modern si o amprenta personala in casa ta trebuie sa tii cont de materialul mobilierului dar si de accesoriile pe care le montezi. Daca alegi corespunzator aceste accesorii, ele vor da un plus de valoare si farmec mobilierului tau.

Indiferent ca vei cumpara mobilierul din magazin sau il faci per comanda, accentul va fi mereu pe materiale si utilitate. Importanta accesoriilor de mobila este si ea un lucru de luat in considerare cand vrei sa alegi mobilierul pentru casa ta pentru ca ele iti permit o buna functionare a sertarelor dar si usilor.

 

Astfel pentru mobila noua dar si pentru cea mai antica poti alege manere de mobila de calitate de la Protege Parol.

Manerele de mobila sunt realizate de obicei din lemn, metal, piele, plastic sau aluminiu. Ele vin in diverse forme si marimi ideale pentru aproape orice tip de mobila. Forma lor poate sa fie patrata, ovala, arcuita sau dreptunghiulara.

Daca vrei sa iti amenajezi mai softicat mobila poti alege manerele cu design aparte precum cele cu inscriptii, simboluri sau in forma florala.

Ca sa adaugi putina diversitate poti alege culorile rosii, albastre pentru manerele tale.

Cand vrei sa alegi manere pentru mobilier din lemn masiv recomandam cele din lemn pentru ca se vor potrivii cu materialul mobilei si vor adauga un plus de eleganta.

Butonii si manerele se aleg in functie de stilul mobilierului – daca mobila ta este mai traditionala alege manerele clasice sau cele metalice. Poti incerca formele mai rotunjite, clasice care sa iti ofere un plus de stil. Manerele trebuie sa fie asortate mereu cu mobila pentru un plus de eleganta.

In schimb daca mobila ta este mai minimalista sau moderna atunci alege manere / butoni metalici cu aspect modern sau futurist. De multe ori designul va pune accent pe mesaj nu doar pe forma, iar un maner sau un buton simplu va iesi in evidenta.

In functie de functionalitatea camerei poti alege manere elegante pentru dormitor, living, iar pentru camera copilului poti alege modele mai vesele.

Vezi gama de manere de mobila pe site-ul Protege Parol.