fbpx

Cum sa alegi corect casca de box Knockout

Atunci cand faci primii pasi in sala de lupte sau ai deja experienta in sporturile de contact, ai nevoie sa fi mai protejat pentru a evita cat poti tu de mult accidentarile urate. Echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de casti de box de calitate ridicata de la propriul brand si de la brandurile straine pentru ca tu sa ai un nivel ridicat de protectie in ring sau cand faci sparring. Ca sa alegi cea mai buna casca de box trebuie sa iei in considerare in prima faza calitatea materialelor aferente castii – aici ne referim daca viitoarea casca de box va fi din piele naturala sau artificiala, daca spuma este de calitate ridicata si daca vrei un sistem de inchidere cu siret sau cu velcro.

Cele mai bune casti de pe piata sunt cele de la King pentru ca sunt realizate din piele naturala de clasa A si se inchid foarte bine. Mai gasesti pe www.knock-out.ro castile de box Venum care au un design atragator si sunt realizate din materiale de calitate premium. Daca vrei sa te protejezi mai bine in ring iti recomandam cu mare incredere gama de echipamente sportive de la Knockout care au in componenta lor materiale de calitate ridicata si cu design atragator.

O casca de box se alege si dupa spuma sa – daca viitoarea ta casca are spuma putina ea va fi mai usoara si nu vei avea probleme se o porti pe cap. Cu cat casca are mai multa spuma cu atat mai multa protectie vei avea dar vizibilitatea ta va fi ingreunata. Astfel mai poti alege si castile de box de top open face – care sunt foarte light sau cele face saver care sunt pentru incepatori.

Vezi pe site-ul nostru si gama de saci de box profesionali care sa te ajute sa devii un luptator de elita.