fbpx

Cum sa alegi cele mai bune parfumuri arabesti de dama?

Femeile care sunt interesate de tot ce inseamna lumea orientala, aromele interesante produse aici si stilul de viata intrigant din aceasta zona au la dispozitie parfumuri arabesti de dama, pe care le pot purta cu incredere si cu ajutorul carora isi vor spori gradul de feminitate. Este vorba despre esente deosebite, care persista o perioada indelungata si care sunt disponibile intr-o gama variata, tocmai pentru ca reprezentantele sexului frumos sa le poata alege pe cele care li se potrivesc. Inainte de a-si alege parfumul preferat, doamnele si domnisoarele trebuie sa stie, insa care sunt elementele pe care trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sa ia cea mai buna decizie pentru ele insele!

Parfumuri arabesti de dama in functie de notele pe care le contin

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le stie reprezentantele sexului frumos atunci cand cauta sa-si cumpere un parfum nou este acela ca trebuie sa studieze notele din care acesta este format. Conform specialistilor in domeniu, notele parfumurilor se dezvaluie mereu treptat, in 3 straturi. La inceput se simt notele de varf, adica cele mai puternice. Mai apoi isi fac simtita prezenta notele de mijloc, ele fiind de ele mai multe ori note florale, care ajuta la echilibrarea aromelor, estompandu-se catre final in notele de baza.

In functie de anotimp

Pe lista elementelor de care doamnele si domnisoarele mai trebuie sa tina cont cand cauta parfumuri arabesti de dama se numara si anotimpul in care isi propun sa le poarte. Daca in timpul verii sunt indicate notele proaspete, in sezonul rece sunt mult mai potrivite notele dulci spre grele, care persista foarte bine in concordanta cu temperaturile mai scazute.

Parfumuri arabesti de dama | ME.ro

parfumuri arabesti de dama

Design-ul sticlutelor de parfum

Nu in ultimul rand, reprezentantele sexului frumos trebuie sa fie atente si la design-ul sticlutelor de parfum de la https://www.me.ro/. Nu este suficient ca esentele sa le fie potrivite, ci este necesar ca parfumurile sa arate si bine din punct de vedere estetic. Avand in vedere ca este vorba despre obiecte pe care doamnele si domnisoarele le vor folosi zilnic, ele trebuie sa arate interesant si sa fie simplu de tinut in mana!