fbpx

Cum sa alegi cei mai buni ochelari de soare

ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare este o importanta aditie la tinuta.  Pe langa protectia oferita impotriva razelor solare, sunt folositi si pentru schimbarea look-ului. Ocaziile de a purta ochelari sunt nenumarate, de la a conduce, a-i purta la plaja, la cina sau, pur si simplu, la o plimbare. Cerinta mare a determinat companiile producatoare sa realizeze ochelari de soare sub diverse forme. Pe langa aspectul ramelor, exista si numeroase tipuri de lentila, ce satisfac si cei mai pretentiosi clienti.

Pentru acestia din urma, OPTIblu pune la dispozitie o gama larga de modele de ochelari de soare, atat pentru barbati cat si pentru femei. Iti poti selecta tipul de lentila dorit, forma ramei si poti alege brand-ul tau preferat dintre numeroasele puse la dispozitie.

Tipuri ochelari de soare:

  • Aviator – una dintre cele mai populare rame utilizate. Au fost conceputi pentru pilotii de aviatie, de unde provine si numele. Rama este realizata dintr-un metal usor. Sunt perfecti pentru persoanele cu o forma ovala a fetei, dar si pentru cei cu forma patrata.
  • Wayfarer/ Calator – prezinta o rama mai groasa, impunatoare. Sunt preferati de barbati. Sunt indicati pentru persoanele cu fata rotunda.
  • Fluture – redau personalitate, fiind indicati pentru persoanele cu forma fetei rotunda. Rama este mai subtire pe interior si mai groasa pe exterior. Sunt mai mari decat restul ochelarilor si cu siguranta vei atrage toate privirile folosind acest tip de ochelari. Sunt utilizati de catre femei.
  • Ochi de pisica – daca utilizezi acesti ochelari nu va mai fi nevoie de celebrul machiaj. Vei obtine un look atragator, cu siguranta! Marginile ramei sunt prelungite, facandu-i unul dintre cele mai utilizate tipuri de ochelari de catre femei. Sunt perfecti pentru o forma ovala sau patrata a fetei.
  • Flip-up – partea superioara a lentilei este conectata la rama si restul este detasabil. Asadar, poti ridica cu usurinta lentilele la nivelul fruntii. Ofera un look cool, modern, fiind un tip de ochelari nou aparut. Sunt folositi atat de barbati, cat si de femei.
  • Scut – sunt oversized, cu lentile mari, ce acopera o buna parte a fetei, pe langa zona ochilor. Confera un look misterios si pretentios.

Tipuri de lentile:

  • Polarizate – blocheaza stralucirea reflectata de pe suprafete, facand imaginea mai clara. Majoritatea lentilelor polarizate au protectie UV.
  • Fotocromatice – se inchid la culoare cand iau contact cu lumina solara, procesul fiind reversibil cand se revina intr-o incapere.
  • Albastre – combat oboseala ocular produsa de expunerea la lumina albastra a telefoanelor, televizoarelor si altor gadget-uri.

In concluzie, ochiul este unul dintre cele mai sensibile organe si trebuie protejat. O pereche de ochelari de soare rezolva problema contactului cu razele solare, ce pot produce probleme in timp.  La un singur click distanta, OPTIblue este gata sa-ti asigure numeroase modele de ochelari, atat de soare cat si de vedere, de o calitate remarcabila la preturi imbatabile.