fbpx

Cum sa alegi calculatoare ieftine si bune?

calculatoare refurbished

Vremurile moderne, prin natura activitatilor pe care le desfasoara toata lumea, implica existenta cel putin a unui gadget IT in fiecare familie. Cu toate ca un smartphone are cel putin un membru al familiei, exista unele activitati care sunt mai usor de realizat pe un dispozitiv mai mare, iar un calculator ieftin nu va afecta bugetul.

Cu ajutorul unui calculator este mult mai util in cazul copiilor mai mari, care merg la scoala si au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru realizarea unor teme sau a unor proiecte, ori chiar in cazul orelor on-line, cand acestia sunt nevoiti sa petreaca mai multe ore in fata ecranelor.

Totusi, de unde si cum poate fi achizitionat un calculator la un pret bun, care sa nu determine membrii familiei sa renunte la micile placeri ale vietii? Raspunsul este www.it-sh.ro, distribuitor de produse ale unor brand-uri de top din instrustria IT&C.

Calculatoare ieftine: second hand sau refurbished

Cu toate ca atunci cand doresc sa isi achizitioneze un alt calculator, oamenii opteaza initial pentru unul nou, acestia trebuie sa stie ca pot avea parte de produse aproape la fel de bune si daca opteaza pentru un astfel de device mai ieftin.

Calculatoare second hand | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

calculatoare second hand

Cand vine vorba despre calculatoare ieftine, oricine se gandeste automat la calculatoare second hand. Principalul avantaj al acestora este, evident, pretul, care poate fi, in functie de vechimea acestuia, chiar si cu 80% mai ieftin decat unul nou. Totusi, acestea au si cateva dezavantaje, cum ar fi are urme de uzura, cu cat este mai vechi, iar starea tehnica trebuie verificata de cumparator, de obicei dupa ce a fost achizitionat.

De asemenea, acestea pot fi defecte, daca sunt cumparate de la persoane fizice nu se stie daca este sau nu reparat, iar garantia nu este acordata de acestia. In schimb, daca se opteaza pentru calculatoare refurbished sau SH-uri vandute de o firma dedicata, acestea sunt mult mai apropiate, ca beneficii si avantaje, de cele noi.

Acestea sunt de generatii mai noi, sunt verificate, testate si chiar inlocuite componentele defecte de catre vanzatori, care pot oferi si garantie pentru produse, fiind totodata mai ieftine cu 30-40% decat produsele noi.