Cum sa alegi bandajele de box potrivite

Orice sportiv care vrea sa faca performanta in sporturile de contact si sa fie mai protejat cand isi incepe antrenamentele si merge la competii, are nevoie de cel putin o pereche de bandaje de box de calitate. Afla mai jos cum sa alegi corect bandajele de box Knockout potrivite pentru tine.

Indiferent de sportul de contact pe care il practici, este foarte important sa te protejezi cand faci orice tip de antrenament, iar acest lucru in poti asigura prin achizitia unor bandaje de box de la Knockout Store. Ele iti vor tine incheietura fixa si iti vor proteja pumnii cand lovesti, eliberand astfel din presiunea si socul simtit in urma impacturilor.

Alegerea celor mai potrivite bandaje este un prim pas esential care sa asigure faptul ca tu vei fi protejat si capabil sa te antrenezi in conditii cat mai bune.

In acest articol echipa de specialisti in arte martiale de la Knockout iti va arata cum sa alegi cele mai bune bandaje de box pentru tine si sa stii cum sa le utilizezi in mod corect pentru a avea un maxim de suport pentru incheietura ta.

Bandajele de protectie pentru incheieturi sunt realizate de obicei din bumbac pentru a fi mai rezistente si sa se poata spala corect si rapid. Este important sa ai cel putin 2 perechi de bandaje de box in geanta de antrenament pentru ca atunci cand o pereche este la spalat sa o folosesti pe a doua.

Ca sa fim sigur ca perechea de bandaje este realizata din bumbac putem sa frecam materialul si sa vedem daca se simte ca un bumbac. Ele vin de obicei cu un suport pentru degetul mare pentru o mai buna infasurare.

Lungimea bandajelor este de obicei din 2.5 pana la 4.5 metri. Bandajele de box de tip mexican sunt similare cu cele de tip bumbac doar ca sunt mai elastice si au o densitate de elastic intre 30% -10%. Ele sunt putin mai confortabile si se pot intinde mai mult. Bandajele mexicane chiar daca sunt mai elastice ele nu au durata atat de mare de viata fata de bandajele din bumbac.

Mai gasesti pe site-ul www.knock-out.ro gama de manusi cu gel care au crecut in popularitate pentru ca sunt usor de purtat si ofera grad ridicat de protectie. Practic aceste bandaje se poarta ca niste manusi normale si vin cu inchidere de tip Velcro pe incheietura.

Ele sunt realizate cu spuma de gel si polyester in jurul degetelor pentru o protectie ridicata a oaselor pumnului.

CONCLUZIE

Putem finaliza acest articol spunand ca indiferent de nivelul tau ca luptator este foarte important sa porti mereu la antrenamente si in meciurile tale bandajele potrivite pentru a evita accidentarile.

Descopera pe site-ul Knockout Store gama completa de bandaje de box profesionale care sa iti ofere mai multa protectie si siguranta la antrenamente si in ring.