Cum sa alegeti cel mai bun cabinet de stomatologie pentru copii?

Stomatologie fara durere

De regula, copiilor le este frica sa mearga la un cabinet stomologic Bucuresti, din cauza durerii pe care o pot suferi aici sau chiar pentru ca le este teama de specialistul imbracat in haine medicale. Parintii sunt cei care trebuie sa ii linisteasca pe micuti si, totodata, sa ii invete inca de la o varsta frageda ca dintii trebuie ingrijiti in permanenta si tratati atunci cand este cazul.

Pedodontie sector 3 Bucuresti | Dental Crown Health

In primul rand, adultii trebuie sa aleaga un cabinet de stomatologie fara durere pentru cei mici. Cum puteti face asta? Incercati inainte serviciile oferite de specialistii de la Dental Crown Health, pentru a va convinge ca ei folosesc cele mai bune si eficiente tehnici, produse autorizate si ustensile moderne, care ajuta la obtinerea rezultatului dorit de la caz la caz, diminuand in acelasi timp durerea pe cat de mult posibil. Printre motivele pentru care piticii pot ajunge la un cabinet se numara urmatoarele: aparitia unei cariute, necesitatea aplicarii unui aparat dentar, pentru corectarea dintilor sau pur si simplu un consult. Stomatologii sunt obisnuiti sa lucreze si cu copii si sunt constienti ca este nevoie de cateva trucuri psihilogice, pentru a-i face sa se simta bine si confortabil. De exemplu, specialistii le pot spune povesti, explicandu-le in acelasi timp pas cu pas ceea ce fac in timpul unei proceduri. Uneori, chiar si un mediu foarte atragator ii poate face pe cei mici sa se simta in siguranta: pereti pictati cu personaje din desene animate sau muzica din fimele lor preferate.

Un alt element care conteaza in alegerea unui cabinet pentru cei mici este proximitatea fata de casa. Optand pentru un loc in apropiere de scoala sau de casa, parintii nu trebuie sa parcurga o distanta foarte mare impreuna cu acestia, reducand timpul pe care altfel l-ar petrece in trafic. Pentru inceput, se poate face o programare la numerele de telefon 0764.800.048 sau 031.436.10.59 sau online, prin intermediul formularului de pe site-ul http://cabinetstomatolog.ro/. In functie de reactia celui mic, puteti continua sa veniti aici cu el, ori de cate ori este nevoie. Preturile sunt foarte convenabile, iar serviciile oferite de calitate!