Cum sa alegem manerele antichizate

Daca vrei sa te poti bucura de o casa moderna si frumoasa zi de zi si sa ai parte de confort maxim alaturi de cei dragi tie, iti recomandam sa citesti mai departe acest articol pentru a afla cum sa alegi cele mai bune manere de mobila pentru bucataria si casa ta.

Alegerea manerelor antichiziate ne poate pune uneori in dificultate pentru ca trebuie sa fim atenti atat la model, finisaj si alte elemente. Mai jos vei afla cum poti sa adaugi putin stil si eleganta mobilierului tau pentru ca tu sa te poti bucura o functionalitate si frumusete.

Manerele de mobila sunt elemente decorative ca vor aduce mai mult stil si eleganta mobilierului tau dar si mai multa personalitate. De aceea daca vrei sa adaugi un stil mai vintage pentru mobilierul tau iti recomandam sa alegi manerele si butonii anchizitati care sa ofere un aspect placut si mai multa ergonomie.

Stilul traditional de amenajare a mobilei tale se va potrivi cel mai bune cu manerele antichizitate de forma clasica sau rotunjita. Astfel atat butonii cat si manerele trebuie sa fie asortate cu stilul de mobila pe care il ai.

Manerele dar si butonii se aleg dupa functionalitatea camerei. De exemplu – pentru amenajarea bucatariei se aleg accesorii clasice, iar pentru living se vor alege manerele si butonii mai eleganti si mai clasici.

Se recomanda sa alegem materialele din care sunt realizate manerele care sa aiba rezistenta in timp, textura precum al mobilierului dar si in aceeasi ton de culoare. Apoi se va mai alege forma de deschidere a mobilierului – pentru a ne fi mai usor sa deschidem usile si sertarele. Formele in care gasim diverse manere difera de la roturnde, bare, semicercuri samd.

Daca ai un mobilier din lemn masiv fie in stil clasic sau stil rustic, iti recomandam sa alegi manerele antichizate din lemn, care sa fie de aceeasi forma si culori cu mobilierul.

Descopera pe site-ul Protege Parol gama completa de manere antichizitate pentru mobilierul tau.