Cum sa alegem gelul de unghii

Daca si tu esti in cautarea unui gel de unghii profesional care sa iti permita sa te bucuri de unghii elegante si frumoase si in fiecare zi – ai multe variante din care sa poti alege pana sa gasesti gelul uv de unghii potrivit pentru tine.

De multe ori multe dintre noi suntem in situatia in care ne aflam in fata unui raft plin de produse de manichiura si trebuie sa alegem un gel de unghii pentru a ne realiza manichiura – dar nu stim ce produs este potrivit pentru noi.

Astfel pe site-ul Janet Nails gasesti o gama variata de geluri uv de unghii profesionale de culori diverse care sa iti permita sa obtii manichiura dorita de tine prin orice tehnica.

Stim ca nu putem sa apreciem cu adevarat valoarea unor produse cosmetice pana cand nu suntem si noi in situatia de a avea nevoie de ele.

Daca ai probleme cu unghiile tale, nu credem ca doresti sa astepti o luna pana cand unghia naturala va creste la lungimea potrivita – de aceea poti apela cu incredere la manichiura cu gel.

Daca vei utiliza un gel de constructie potrivit pentru unghia naturala vei obtine la final o forma dorita cu aspect ideal si lungime potrivita.

Iata cateva avantaje pe care gelurile de unghii ti le pot oferi:

– ele nu afecteza negativ unghia – mai ales daca ele sunt puse de un profesionist in domeniu care sa stie ce face si care sunt tehnicile ideale. Pe langa asta gelul cu uv va proteja unghia naturala si ii va oferi sansa sa creasca uniform.

– daca vrei sa alegi un gel de unghii trebuie sa vezi care va fi lungimea unghiilor tale – in functie de aceasta se va alege gelul

Daca vrei sa ai unghii de lungime mare – alege un gel uv dens care sa nu curga cand este introdus in lampa cu uv de unghii, dar daca iti doresti sa ai o manichiura pe unghii scurte alege un gel de densitate medie pentru a fi mai usor de autonivelat.

Cand vrei sa ai o manichiura de nota 10 te invitam sa alegi o pila de unghii profesionala de la Janet Nails