fbpx

Cum sa alegem cele mai bune proteze de box

Atunci cand facem sparring sau suntem in meci de box sau de kickbox trebuie sa avem un nivel ridicat de protectie mai ales cand ne luptam sau antrenam cu adversar. De aceea pe site-ul nostru o sa gasesti o gama variata de echipamente de box de calitate ridicata precum manusi de box, tibiere de Kickbox, bandaje si mai ales proteze dentare de box Knockout.

Chiar daca pare o piesa mica din gama de echipamente sportive, este important sa intelegem ca nu trebuie sa intram in ring sau sa facem sparring fara o proteza dentara de box de calitate care sa ne fereasca cat se poate de mult de accidentarile urate si de dinti ciobiti.

O proteza de box este super-necesara mai ales la sparring si in meciuri pentru ca ea ne protejeaza la maxim dantura, gingiile si va absorbii cat mai bine socurile loviturilor incasate. De aceea trebuie sa alegem cat putem de bine proteza dentara pentru a ne asigura ca avem dantura foarte protejata. Dupa care sa ne asiguram ca aceasta se va mula bine pe dinti si va sta fixa. Daca porti aparat dentar trebuie sa alegi o proteza Shock Doctor creata special pentru cei care poarta aparat dentar.

Cand esti lovit in gura – o unda puternica de sock se va produce, iar aceasta va tranversa prin toata gura si tot capul. Dar cu o proteza de box potrivita tu te vei asigura ca nu vei simtii atat de tare impactul loviturilor incasate.

Pe site-ul nostru gasesti si bandaje de box de calitate ridicata care sa te ajute sa iti protejezi cat mai bine incheieturile mainiilor tale si sa ai un plus forta in lovituri pentru ca pumnii tai vor sta drepti.

Pentru un plus de protectie in ring recomandam protezele dentare cu gel sau cele duble pentru ca ele stau foarte fixe pe dintii tai si socurile loviturilor vor fi mai bine dispersate.