Cum sa achizitionati cele mai bune ferestre pentru casa?

Complex Rezidential Corbeanca

Noua tehnologie a ferestrelor a avansat considerabil, iar un nou set de ferestre ar putea face casa mult mai eficienta din punct de vedere energetic. Iata principalele stiluri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti ferestre noi.

Ferestrele sunt foarte abuzate, fiind direct expuse vantului puternic, ploii abundente, inghetului sau soarelui de vara. De-a lungul anilor, vremea va afecta structura acestora, de unde va rezulta degradarea lor. Tocmai de aceea este important sa alegeti frestrele potrivite pentru a rezista bine la toate capriciile naturii si ale zonei in care locuiti.

Primii pasi pentru a cumpara ferestre noi este de a determina nevoile, designul, bugetul si functiile acestora. Achizitia ferestrelor reprezinta o investitie mare, ceea ce inseamna ca o greseala la achizitia initiala va costa mult pentru ca va trebui mereu sa investiti in reparatii sau chiar sa le inlocuiti la scurt timp.

Noile ferestre disponibile sunt din lemn, aluminiu, PVC si fibra de sticla. Cadrele din lemn sunt o alegere comuna, foarte frumoasa si eficienta. Ele ofera un aspect clasic, astfel incat o casa mai veche isi poate pastra stilul original, iar o casa noua poate avea un aer vechi. Acestea sunt adesea singura optiune potrivita tipului de constructie.

Profilele din aluminiu sunt cel mai adesea folosite la constructiile noi. Acestea sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si nu necesita o intretinere capricioasa. Sunt mai ieftine si izoleaza foarte bine.

In ceea ce priveste profilele PVC ale ferestrelor, se poate spune ca acestea izoleaza foarte bine din punct de vedere termic. In ceea ce priveste costurile, tot PVC-ul este in top deoarece este mai ieftin. Veti spune ca si aluminiul este ieftin, insa in ceea ce priveste fabricarea ferestrelor lucrurile se schimba putin. Aluminiul fiind un foarte bun conductor termin, profilul se incalzi si se va raci foarte repede. Pentru a remedia acest lucru specialistii au introdus in interiorul profilului de aluminiu o fibra de carbon care ridica pretul intregului sistem.

Complex Rezidential Corbeanca | www.paladinresidence.ro

Casele din complexul rezidential Corebeanca si mai ales casa dumneavoastra, merita cea mai buna alegere in ceea ce priveste ferestrele! Urmati sfatul specialistilor Paladin Residence si nu veti da gres in alegerea pe care o aveti de facut! Detalii despre proiect, despre cum puteti achizitiona o locuinta si cand puteti vizita santierul veti gasi accesand http://www.paladinresidence.ro/!