fbpx

Cum puteți dovedi iubirea în Luna Iubirii? – idei de cadouri de suflet

Iubirea este cel mai frumos sentiment. Iubirea este începutul începuturilor, fiind creați din iubire. Ea poate fi de mai multe feluri: iubirea de părinți, de partener, de copii, de animale, de prieteni, de natură, de obiecte sau iubirea pentru viață.

Din dragoste creăm cele mai frumoase povești, poezii sau obiecte. Atunci când ne rezervăm puțin timp să coborâm în suflet, să luăm o foaie de scris și să scriem ce simțim, creăm practic povestea de dragoste dintre instrumentul de scris și suprafața pe care se aștern cuvinte.

O scrisoare scrisă de mână – o dovadă de iubire

Februarie este Luna Iubirii. Chiar dacă nu apreciem sărbătorile in import și pare că totul este comercializat, nu putem să nu simțim că în aer plutește dragostea. Și în plus avem și noi sărbătoarea noastră românească -Dragobetele. Peste tot vedem numai inimioare, obiecte personalizate, anunțuri de evenimente, toate dedicate persoanelor care sărbătoresc.

Din multitudinea de oferte și cadouri, ce ziceți de ideea de a scrie o scrisoare de dragoste? Da, în era calculatorului și a telefoanelor inteligente!

Noi considerăm că este un cadou original și se poate transmite la diferite persoane pentru care nutriți sentimente de iubire. O mamă sau o bunică se va bucura mereu de astfel de dovezi de dragoste, un partener de viață apreciază originalitatea cadoului sau unui prieten drag îi puteți transpune pe o foaie de hârtie cuvinte pe care poate nu aveți curaj să le exprimați verbal. E minunat ce frumos curg cuvintele, atunci când scrieți o scrisoare de mână.

Cel mai elegant cadou

Dacă v-ați hotărât să scriți o scrisoare și simțiți că nu aveți inspirație, avem un sfat: intrați pe site-ul www.poenari.ro și dăruiți-vă un stilou creat manual, cu măestrie, din lemn și metale prețioase. Vă promitem că, atunci când veți lua stiloul în mână, veți simți cum vor curge cuvintele pe foaie și vă veți simți special.

În același timp, stilourile de lemn pot reprezenta cel mai frumos cadou, oferit cu ocazia celor două zile care celebrează iubirea (14 sau 24 februarie – Valentine’s Day, respectiv Dragobete). Se pot personaliza cu un numele celui căruia este destinat cadoul sau un cuvânt a cărui semnificație o știți doar voi. Iar cutia în care vine ambalat este elegantă și poate fi o modalitate prin care puteți transmite iubire, personalizând-o cu un citat sau cu o frază care va aduce emoție și fericire.

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru o femeie dragă, puteți alege un stilou care se prezintă în culoarea roșie, a iubirii și a fericirii. Propunerea noastră este unul dintre cele două stilouri: Alpha 36 Ruby Silk sau Allegria Rossa; aceste două instrumente de scris întruchipează eleganța, frumusețea și iubirea.

În același timp, pe Poenari.ro găsiți inspirație și pentru bărbații iubiți: de exemplu stiloul din colecția Alpha 36, denumit Grizzly- un stilou de poveste, elegant și masculin.

Stilourile propuse au preț special până pe 14 februarie, beneficiind de un discount de 100 lei. Descoperă-le acum pe site-ul nostru, alături de alte instrumente de scris, care se vor dovedi a fi cel mai adorabil cadou.