Cum protejăm interiorul mașinii cu ajutorul covorașelor auto?

20 mai 2021
Autor:
PROGZEE

Cu toții ne dorim să protejăm mașina pe care o deținem pentru a-i asigura o durată de viață cât mai lungă și pentru a ne spori confortul în timpul condusului. NomadPARTS te ajută să îți protejezi mașina cu ajutorul gamei variate de covorașe auto puse la dispoziția ta.

Seturile de covorașe auto sunt ideale pentru a menține valoarea mașinii, pentru a opri murdăria și apa de pe pantofi să se scurgă direct pe podeaua autoturismului, dar și pentru a îmbunătăți aspectul interior. Din acest motiv, este important ca proprietarii de mașini să investească într-un set de covorașe auto calitativ.

Vă recomandăm să alegeți produsele mai calitative deoarece acestea au o durată de viață mai lungă. La momentul actual, piața de covorașe auto este foarte variată, prin urmare, atunci când alegi un set pentru mașina ta va trebui să te ghidezi după criterii clare.

Beneficiile aduse de folosirea covoarelor auto sunt însemnate:

  • Asigură protecția împotriva petelor și lichedelor. Folosirea regulată a automobilului vine cu problemele și petele specifice: petele cauzate de murdăria adusă pe pantofi, petele de suc, cafea sau mâncare cauzate în timpul mersului de frâni mai bruște. La finalul zilei, interiorul mașinii va fi mai curat, va mirosi mai bine, facând astfel mașina mai ușor de vândut.
  • Dacă petele de suc sau cafea pot fi evitate, murdăria de pe pantofii plini de noroi va ajunge inevitabil în mașina ta. O podea neprotejată poate însemna riscul de pete permanente precum și riscul de rugină și coroziune dat de umiditate.
  • Valoarea mașinii tale va crește sau se va menține. Proprietarii de mașină ce iau în calcul vânzarea acesteia, la un moment dat, apreciază protecția dată de un set de covorașe auto de nădejde. Aspectul interior al mașinii se menține bine, ceea ce înseamnă obținerea unui preț de vânzare bun.

Ai acordat atenție covorașelor din mașina ta în ultima vreme? Probabil că sunt relativ uzate. Deși covorașele standard sunt formate din straturi multiple de polimer ce trebuie să oprească apa, acest lucru nu grantează durabilitatea și rezistența.

În  continuare îți vom prezenta avantajele aduse de covorașele auto premium, oferite de magazinul online nomadPARTS:

  • Te bucuri de fiabilitate. Dacă nu menționăm funcția estetică și de protecție a covorașelor auto, trebuie să discutăm despre fiabilitatea pe care o oferă covorașele auto podelei mașinii. Datorită aderenței și suprafeței granulare, ce nu permite alunecarea, crește siguranța în timpul șofatului. Dacă alegi covorașe auto care au și un sistem de prindere, vei îmbunătăți confortul din timpul condusului.
  • Covorașele auto specifice modelului tău de mașină vor fi personalizate pentru experiența proprie a condusului. În acest sens, piesa menită pentru locul șoferului va fi decupată în zona pedalelor și va prezenta o întăritură în zona călcâiului.

În final, te sfătuim să alegi mereu seturi de covorașe auto formate din 4 piese pentru a asigura un aspect uniform al interiorului mașinii tale. Iar când iei decizia finală ar trebui să te lași ghidat de materialul din care sunt fabricate și componentele acestora. Dacă îți vei proteja mașina în mod corespunzător cu accesoriile de protecție potrivite, aceasta nu își va arăta vârsta.

Acum că ai aflat de importanța covorașelor auto în îngrijirea și protecția mașinii tale, te invităm să descoperi întreaga gamă de covorașe auto de pe nomadparts.ro.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram