Cum poti sa gasesti spatii de inchiriat in Cluj?

Indiferent de afacerea in care te-ai implicat, inainte de a alege spatii de inchiriat Cluj, trebuie sa o faci in functie de modul tau de afaceri – de standardul dorit, ce doresti sa obtii si pentru cine lucrezi. Daca ai nevoie de cel mai larg public posibil si dispui de mii de pozitii ale produselor, ai nevoie de un hipermarket cu o bucata de teren si o cladire de aproximativ 6.500 mp.

De asemenea, pe platforma GVA Activ poti inchiria spatii mai mici nerezidentiale, la parter sau la etaj. Daca ai nevoie sa inchiriezi o camera mica pentru un boutique de moda intr-un centru comercial, de asemenea, il poti gasi aici. Mai intai decide ceea ce vrei sa faci si apoi alege spatii de inchiriat Cluj potrivite.

Vizarea unui public tinta

Daca vizezi un public care urmareste preturi mici, atunci ai nevoie de un spatiu de tip discounter. Nu ai nevoie de ceva sofisticat in acest caz. Sarcina ta este de a economisi la inchirierea unui spatiu, ai nevoie de curatenie, depozitare si costul bunurilor.

Daca doresti sa vinzi marfuri mai scumpe, trebuie sa alegi un spatiu mai meticulos. Pentru spatiile de vanzare cu amanuntul (cu exceptia discounterilor) trebuie sa tii cont de urmatoarele caracteristici:

  • Plafoane inalte – de la 3 m;
  • Vitrine de afisare;
  • Putere electrica buna – de la 10 kW;
  • Daca spatiul se afla la etajul 1 al unei cladiri cu mai multe etaje, ai nevoie de o intrare separata la strada;
  • In majoritatea spatiilor ar trebui sa fie si o sala de tranzactionare;
  • Disponibilitatea unui depozit si / sau a unei incaperi de utilitati;
  • Baie pentru muncitori;
  • Daca suprafata totala a spatiului este mai mare de 100 mp, este necesara o iesire de urgenta – cerinte de securitate la incendiu;
  • Publicul tinta este un alt ghid, atunci cand alegi spatii de inchiriat Cluj, pentru vanzare cu amanuntul;

Spatii comerciale la parterul unei cladiri  

O optiune buna este un spatiu amplasat la parter, cu o intrare separata la strada.

Astfel, vei avea dreptul de a instala un semn deasupra intrarii si pe ferestre, iar pentru plasarea publicitatii exterioare, vei avea nevoie de permisiunea autoritatilor. Daca ai inchiriat un spatiu unde se afla pana de curand un magazin similar, vei avea avantajul reputatiei sale. Cei care au mers la fostul magazin, vor veni si la tine si isi vor face un obicei din asta.