Cum poti economisi energie?

In ultima perioada factura la curent creste semnificativ? Va straduiti sa economisiti energie si rezultatul este acelasi? Cu siguranta folositi inca becuri cu incandescenta, dar nu stiti ca cel putin 10% din factura de energie electrica este utilizata pentru iluminat. Chiar daca pretul unui bec cu incandescenta este mai mic, durata sa de viata este limitata, mai putin de 1000 de ore spre deosebire de becurile led care pot avea o durata de viata de 100 000 de ore. Becurile led Philips de ultima generatie, cu o tehnologie noua ce va ajuta sa economisiti energie sunt utilizate frecvent in automobile si aviatie, dar si in iluminarea caselor deoarece consuma foarte putina energie.

S-a ars becul din living si nu stii pentru ce bec sa optezi? Ai auzit o multime de oameni vorbind despre becurile economice, despre economia pe care o fac la facturile de curent si vrei sa incerci si tu? Opteaza pentru un bec led 25W si vei vedea diferenta. Becurile led au cel mai mic consum de energie dintre toate sursele de iluminat, durata de viata este de 20 de ori mai mare decat becurile clasice sip e langa toate acestea sunt de 4 ori mai eficiente deoarece designul ergonomic le permite un unghi de iluminare de pana la 360 de grade.

Bec led 60W este utilizat cu succes pentru iluminatul locuintelor, birourilor, apartamentelor, spitalelor si chiar al scolilor. Becurile led sunt rezistente la socuri si vibratii pentru ca nu au filament la fel ca cele incandescente.