fbpx

Cum Poti Controla Activitatea Curenta Rapid si Eficient Utilizand FirstCont

Premia Software Solutions anunta lansarea versiunii 3.1 a aplicatiei de facturare si de gestiune online FirstCont. Noua versiune contine o serie de functionalitati inovative, care contribuie la cresterea eficientei mediului antreprenorial romanesc si la scaderea costului de emitere si de transmitere a documentelor financiare intre partenerii de business.

Odata cu noua versiune, utilizatorul FirstCont are posibilitatea de a genera simplu rapoarte diverse pentru documentele emise. Utilizand facilitatea de genererare automata a rapoartelor, partenerul FirstCont economiseste timp si bani pentru crearea rapoartelor. Are posibilitatea de accesa situatia oricarui client oricand, indiferent de locul in care se afla: la birou, acasa, in delegatie sau la o intalnire cu clientul.

Facilitatea de creare automata a rapoartelor ajuta la scaderea volumului de munca a persoanelor care se ocupa de partea de facturare si reprezinta un instrument necesar oricarui antreprenor de a controla si de a lua decizii cu privire la activitatea companiei.

FirstCont este o aplicatie on-line disponibilǎ gratuit si pe baza de abonament lunar, care permite gestionarea de date si documente on-line: date clienti, contracte , facturi clienti si furnizori, chitante/OP, plati clienti-furnizori, facturi recurente, proforme, avize,etc.

FirstCont nu necesita instalare sau download-are pe sistemele proprii ale clientilor si nici achizitionare de licente, accesul in aplicatie fiind realizat on-line, pe baza de user si parola create de utilizatori.

Premia Software Solutions SRL este o companie cu capital integral romanesc, care dezvolta solutii de business on-line adresate atat start-up-urilor si IMM-urilor, cat si companiilor mari care activeaza pe piata din Romania. Planurile actuale si de viitor ale companiei includ, pe langa continuarea dezvoltarii FirstCont, dezvoltarea unui platforme on-line pentru evaluarea performantei angajatilor denumita „evalHR”, dezvoltata in cadrul unui proiect finantat din fonduri structurale, si dezvoltarea unei platforme de training on-line pentru companii, care va fi lansata la inceputul anului 2014.