fbpx

Cum pot sa renunt la cartile vechi din locuinta?

cumpar carti pentru anticariat

Cartile foarte vechi au un miros specific, au paginile ingalbenite si astfel nu mai reprezinta o atractie pentru tinerii care prefera sa citeasca in format PDF direct pe telefon sau tableta.

Cei care au locuinta multe carti pot cauta anticariate care cumpara carti de orice fel. Anticariat-Carti.com se deplaseaza pana la domiciliul clientului pentru evaluarea gratuita a colectiei de carti si implicit pentru ridicarea lor. Pretul final se calculeaza in functie de starea cartilor, in functie de anul aparitiei, de editura, dar mai ales de autor. Anumite carti se pot dovedi a fi adevarate mine de aur, in special editiile princeps. Plata se pe loc asa ca viitorii clienti nu scapa doar de cartile vechi, ci si primesc o suma de bani.

Echipa se poate deplasa oriunde in tara, insa exista si serviciul cumpar carti din Bucuresti. Doritorii pot veni sa lase cartile la sediul anticariatului, in zona Obor. Cei care au un program aglomerat la birou, pot solicita inclusiv o evaluare in weekend sau chiar in afara orarului de munca. Solicitarile pot veni atat de la persoane fizice, dar si de la edituri, tipografii sau persoane juridice, fara exceptie.

Trebuie mentionat faptul ca echipa cumpara carti pentru anticariat indiferent de domeniu: de la beletristica si pana la romane politiste sau carti de specialitate, absolut toate pot fi vandute. Insa nu doar cartile vechi sunt cele care atrag atentia, ci si cartile mai noi, tiparite dupa anul 2000 sunt achizitionate.

Cumpar carti din Bucuresti | cumpar carti pentru anticariat | Anticariat-Carti.com

cumpar carti din Bucuresti

Sunt foarte multi tineri care desi adora sa citeasca, nu vor sa investeasca banii intr-o biblioteca in adevaratul sens al cuvantului si astfel aleg sa vanda cartile. In felul acesta, au si banuti pentru noi achizitii, iar locuinta nu se aglomereaza.

Vanzarea cartilor vechi poate reprezenta un adevarat business, in special pentru cei care detin colectii impresionante de carti, de ordinul miilor de volume, sau poate constitui o sursa de venit pentru cei care se afla la un moment dat in viata intr-un impas financiar.