Cum am obtinut 20 de mii de euro in 30 de minute

amanet-auto-bucuresti

Nu ma gandeam ce-i drept, ca voi gasi solutia optima pentru a obtine o suma de 20 de mii euro in doar 30 de minute, dar  hai sa va povestesc cum am reusit. Entuziasmul asta merita impartasit!. Tocmai am experimentat ce inseamna sa ai nevoie urgenta de o suma mare de bani pe care aparent, nimeni nu ti-o poate oferi, dar iata ca un amanet auto de incredere te poate scoate din impas!

De ceva timp, aveam nevoie urgenta de bani pentru propria firma, insa ieri dimineata am fost constrans de situatie pentru ca suma de bani care ma salva nu necesita amanare. Primul gand a fost sa cer ajutorul unui prieten, pe principiul “prietenul la nevoie se cunoaste”, insa am constientizat rapid ca este o suma mare si din pacate, niciun prieten nu m-ar fi putut ajuta intr-un timp atat de scurt. Asa ca n-am stat pe ganduri si am cautat rapid un amanet auto in zona mea.

Aveam nevoie de un amanet care sa imi evalueze masina corect, iar printre cautari, am descoperit amanetul Marco amanet. Imprumut pana la 75% din valoarea de piata a masinii, comosion mediu de 0,2% si banii primiti in 30 minute, altfel spus, eram ca si rezolvat!  N-am stat deloc pe ganduri, i-am contactat si am ramas surprins de amabilitatea si disponibilitatea de care au dat dovada. M-am urcat rapid in masina pe care urma sa o amanetez, un BMW seria 6 din anul 2014 si am pornit la drum increzator.

Am prezentat actele necesare pentru obtinerea imprumutului: buletinul, cartea de identitate a masinii, talonul autoturismului, CUI-ul, Actul constitutiv al societatii si stampila societatii, fiind persoana juridica. Evident, daca eram persoana fizica ar fi fost suficiente doar actele masinii si buletinul meu. V-am lasat aici documentele necesare pentru ca nu este exclus sa va confruntati cu o astfel de urgenta si din punctul meu de vedere, este cea mai rapida si sigura solutie de imprumut.

Toata operatiunea a durat in jur de 30 de minute, evaluarea masinii, semnarea contractului si gararea masinii in parcul lor. Suma de bani pe care am primit-o a fost mai mult decat suficienta, 20 de mii de euro.  Am pus o multime de intrebari si spre surprinderea mea, am primit raspunsuri complete si amabile. Cei de la Marco Amanet mi-au garantat ca masina este in siguranta si ca detin doua parcuri auto care dispun de paza si sunt monitorizate non stop. Ba mai mult de atat, am posibilitatea de a urmari camerele video oricand doresc. Fie vorba intre noi, am plecat nu doar satisfacut de suma de bani primita, ci mai mult de atat, am plecat stiind ca-mi las masina in siguranta si ca am intalnit oameni de incredere.

Tinand cont ca institutiile bancare acorda tot mai greu credite si imprumuturi, Marco amanet a fost mai mult decat “eroul meu”. Suna cliseic poate, insa cei care au trecut printr-o situatie similara, stiu exact despre ce vorbesc.

Am scris acest story pentru ca le sunt recunoscator. Practic, au reusit sa ma scoata din impas. In 30 de zile voi merge sa restitui suma de bani si sa-mi recuperez masina.

Fara doar si poate, Marco Amanet este optiunea perfecta in situatii limita. Ii voi recomanda ori de cate ori am ocazia si voi apela la ei cu incredere de fiecare data cand am nevoie urgenta de bani.