fbpx

Cum obți un look perfect pentru o nuntă chiar la tine acasă

De la alegerea hainelor, a accesoriilor și până la coafură și machiaj, toate contribuie la felul în care te prezinți la eveniment. Sigur că un profesionist știe mai bine însă dacă buget este redus, te poți descurca și singură acasă dacă ai grijă la câteva aspect importante.

Dacă îți place să te machiazi des, atunci deja stăpânești destul de bine această artă și nu vei avea mari bătăi de cap. Însă ca machiajul să arate perfect și să se mențină frumos toată noaptea este necesar ca pielea să fie bine îngrijită. Încearcă cu 2-3 săptămâni înainte să te ocupi mai mult de tenul tău. O exfoliere corespunzătoare ajută mult însă nu exagera. Poți miza cu încredere pe cosmetice coreene deoarece sunt bine formulate, au efecte rapide iar prețul lor nu este foarte mare în general. La machiaj încearcă să nu exagerezi cu nuanțele închise deoarece acestea fac tenul să pară îmbătrânit. Dacă vrei un look mai glam optează pentru gene magnetice. Acestea se aplică foarte ușor și sunt refolosibile.

Coafura este bine să fie simplistă mai ales dacă o faci singură. Niște bucle lejere sau o coadă de cal dreaptă și elegantă. Totul ține de stilul personal. Secretul unei coafuri reușite este felul în care arată părul. Dacă folosești prea multe produse de styling poate părea mat și îmbâcsit. Alege bucle lejere în detrimentul celor foarte mici deoarece sunt mai elegante și mai simplu de aranjat.

În cazul ținutei, mizează pe care care știi că îți stă bine și în care te simți comodă. Dacă prefer pantaloni alege o salopetă elegantă. Dacă preferi rochii, poți opta pentru o rochie lejeră vaporoasă care îți pune corpul în evidență. Pentru o apariție super actuală, dar și foarte îndrăzneață mergi pe rochii de satin. Cele simple, cu crăpătură pe picior sunt la mare căutare însă nu arată bine chiar pe toată lumea Dacă îți place să dansezi mult, alege o pereche de sandale sau pantofi comozi. Chiar și dacă mergi pe o variantă cu toc înalt, ai grijă la calapod. Există și pantofi cu toc înalt care sunt foarte comozi și adesea merită să investești mai mult într-o pereche de calitate care nu se demodează repede.

Dacă rochia este o apariție în sine, accesoriile trebuie să fie minimaliste. Un plic simplu într-o nuanță neutră și câteva piese de bijuterie foarte finuțe. Alege să nu porți și colier, și cercei și brățară și inele. Mergi pe un look modern, simplist pentru un plus de eleganță și bun gust.