Cum iti poti corecta postura?

Corpul tau a inceput sa se curbeze din ce in ce mai mult? In afara de aspecte ce tin de ordinul estetic sunt si unele ce afecteaza sanatatea pe termen lung. La inceput nu este decat deranjul vizual, dar mai apoi sunt durerile de spate care devin din ce in ce mai sacaitoare urmate de cifoza, lordoza sau scolioza. Postura este foarte importanta pentru starea de sanatate, de aceea nu trebuie sa neglijam acest lucru, ci este necesar sa prevenim iar cand nu mai este cazul sa tratam cat mai repede cu ajutorul corsetelor medicale, a miscarii adecvate si a reconstruirii rutinei zilnice.

Poate suna aiurea, dar o postura incorecta afecteaza plamanii si respiratia pe termen lung, afecteaza digestia si starea de bine. In recomandarea specialistilor pentru corectarea posturii se incadreaza corsetele medicale, care sustin zona afectata si corecteaza, masajul special ce ajuta corpul sa se realinieze, exercitiile speciale pentru postura, dar si o pozitie corecta la birou, cand conduci si chiar la somn.

La Tehnico Medical gasesti o multime de orteze pentru coloana vertebrala, gat si sau umeri, cu sau fara atele si chiar cu sistem de incalzire. Ortezele se pot purta pe sub haine, sunt comode si nu irita pielea.