Cum iti alegi medicul stomatolog?

Asa cum este important ca un doctor de familie sa tina evidenta sanatatii tale, la fel este necesar sa existe un medic stomatolog care sa aiba un istoric al tuturor interventiilor tale dentare. Din acest motiv, trebuie sa fii atent la modul in care iti alegi dentistul, sa indeplineasca mai multe criterii precum experienta si dexteritatea, dar si abordarea privind necesitatile tale stomatologice.

Cand iti alegi medicul stomatolog trebuie sa tii cont de aparatura pe care acesta o are in dotarea cabinetului – sa fie noua, de buna calitate, adaptata noilor tehnologii (pentru interventii complexe, precum implantul dentar, extractiile dentare sau aplicarea de proteze dentare), pentru ca astfel tu vei resimti mai putina durere. Un alt aspect pe care sa il ai in vedere este relatia pe care acesta o are cu pacientii, modul in care discuta problema si tratamentul, cu calm si rabdare. De asemenea, tine cont de specializarea acestuia, deoarece un singur medic nu va putea trata toate problemele dentare, stomatologia avand mai multe ramuri. Asadar opteaza pentru o clinica unde poti intalni toti acesti specialisti, pentru a nu fi nevoit sa ii cauti de la un cabinet la altul.

In functie de nevoile tale si de verdictul stabilit in urma unei consultatii, la CityDent poti beneficia de tratamente chirurgicale realizate de profesori universitari, de aplicarea de coroane de zirconiu al caror design este conceput de medic, in urma unei tehnici de scanari speciale.

Totodata, in personalul clinicii se numara trei ortodonti, dintre care doi acreditati in tehnica linguala (aparatul invizibil incognito).

Clinica CityDent pune la dispozitia clientilor sai o multitudine de servicii din domeniul dentar. Acestea pot fi consultate pe site-ul lor, www.citydent.ro, dar si la sediul oficial din Str. Teheran nr. 2, etaj 2, Bucuresti.