Cum iti alegi cea mai buna vopsea de par printre atatea alternative?

9 august 2018
Autor:
WEBDESK

Vine o vreme in viata oricarei femei cand aceasta simte nevoia unei schimbari, indiferent daca traverseaza o anumita perioada de transformari interioare si de evolutie spirituala sau doar daca doreste sa experimenteze un nou look.

In acest context, foarte multe femei aleg sa se vopseasca la par. Indiferent de culoarea aleasa, aceasta decizie este una importanta in procesul reinventarii sinelui. Bineinteles, trebuie sa stii cum sa alegi vopseaua de par potrivita pentru tine, pentru ca rezultatul sa fie unul pozitiv.

Cum alegi cea mai buna vopsea de par din amalgamul de alternative?

Atunci cand iti alegi vopseaua de par trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. Site-ul http://bebeautiful.ro vine in ajutorul femeilor din Romania, punand la dispozitia acestora sfaturi esentiale prin care ele sa isi afle cum pot alege exact acea vopsea facuta pentru ele.

Principalele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti alegi vopseaua

Indiferent daca ai visat dintodeauna sa te vopsesti roscata sau bruneta, in aceasta ecuatie primeaza alte aspecte.

In primul rand, atunci cand alegi vopseaua potrivita, trebuie sa tii cont de tonul pielii corelat mai ales cu nuanta parului tau. In general, daca ai parul inchis la culoare, sunt recomandati acei pigmenti mai calzi, iar daca ai parul deschis la culoare, aceia mai reci.

Pe langa aceste aspecte, uneori si culoarea ochilor este importanta si poate determina aceasta alegere a unei nuante potrivite de vopsea, care sa iti scoata cel mai bine in evidenta trasaturile naturale ale fetei.

De ce trebuie sa tii cont de tonul pielii tale atunci cand iti cumperi vopseaua?

Este un fapt bine stiut nu doar de catre hair-stylisti, ca indiferent de dorintele proprii, tonul pielii tale este foarte important atunci cand alegi culoarea cu care te vei vopsi. Intre tonul aparte al pielii tale si culoarea pe care o vei alege, trebuie sa existe o anumita armonie, daca vrei sa te bucuri de un rezultat corespunzator, care sa iti scoata in evidenta trasaturile si sa te transforme intr-o “zeita”.

Este indicat sa alegi o nuanta de vopsea cat mai aproape de culoarea naturala a parului tau

In ciuda faptului ca se observa in prezent o anumita atractie catre culorile vii, intense, dar care dau impresia de artificial ( in sensul ca nu sunt natural), multi specialisti recomanda ca femeile sa aleaga acele nuante care seamana cu nuanta naturala.

Daca alegi o nuanta apropiata de culoarea ta naturala, nu exista riscul ca aceasta noua culoare sa nu se potriveasca cu structura tenului tau. O nuanta extravaganta, desi pare tentanta, reprezinta uneori un risc, in sensul in care nu toate femeile au trasaturi compatibile cu aceste nuante.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram