Cum iti alegi aranjamentul floral pentru nunta

21 iulie 2016
Autor:
Content SEO

Aranjamentele florale vor imbogati salonul de nunta, si vor aparea in majoritatea pozelor formale. Asa ca primul pas este sa vorbesti cu floristul care se ocupa de buchete de mireasa si aranjamente. Probabil ca vei alege din acelasi loc buchetul de mireasa, cel pentru nasa, cocarde pentru mire si nas, si aranjamentele florale pentru mese. Asa ca alege un florist care iti intelege dorintele si care va duce treaba la bun sfarsit cu succes.

Cele mai multe cupluri se intalnesc cu cel putin 3 firme de aranjamente florale, pentru a compara preturile si personalitatea acestora. De obicei, managerul restaurantului iti poate recomanda persoanele cu care a colaborat cel mai bine, si de care au fost multumiti mirii in general. Exista posibilitatea ca aranjamentele meselor sa fie incluse in pretul meniului, insa nu trebuie sa te limitezi la firma pe care ti-o recomanda restaurantul.

Cand te intalnesti cu floristul trebuie sa fii pregatita, si sa stii urmatoarele trei lucruri:

Bugetul - De obicei, mirii nu aloca o suma foarte mare aranjamentelor florale. Dar nu este nici o problema. Un florist cu experienta poate face minuni si cu un buget mic, si iti poate sugera modalitati de a economisi.

Numarul invitatilor - Pentru a determina numarul de aranjamente, trebuie sa stii exact cate mese vei avea in restaurant, si numarul domnisoarelor de onoare, in cazul in care vrei sa faci buchete speciale si pentru ele.

Stilul personal - Intai, fa-ti o idee generala despre cum vrei sa arate buchetul si aranjamentele. Apoi, fa un colaj de poze din reviste sau de pe internet, pentru a-i da floristului un exemplu de design floral.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram