fbpx

Cum îți accesorizezi cu stil ținutele minimaliste

Inițial, s-ar putea să crezi că este imposibil să menții garderoba minimalistă și să urmezi în același timp ultimele tendințe. Dar dacă poți arunca din când în când câteva obiecte învechite din dulap, poți rămâne la modă fără a-ți compromite minimalismul. Cu toate acestea, există câteva materiale pentru rochii fără de care s-ar putea să te simți demodat. Deci, în acest articol, îți vom oferi o modalitate de a-ți menține garderoba mică și compactă.

Iată câteva accesorii populare pentru garderoba ta minimalistă.

Ochelari de soare 

Acest articol foarte important, dar mic, te va face elegant. Poți purta cu ușurință ochelari de soare. Îi poți păstra oriunde îți place: în pantaloni sau pantalonii scurți, în geantă și, de asemenea, în mașină, sau chiar să-i ții deasupra capului. Sunt aproape obligatorii dacă afară este însorit. Îți oferă protecția necesară ochilor împotriva luminii solare. În plus, va adăuga ceva în aspectul tău.

Ceasuri

Un ceas la modă este un accesoriu elegant și la îndemână. Un ceas asortat pe încheietura mâinii îți proiectează cu adevărat personalitatea. Dacă urmează să vizitezi o școală, un birou sau casa unei rude sau a unui prieten, poți purta un ceas la încheietura mâinii. Încheietura mâinii primește cota corectă de reflectoare atunci când există un ceas pe ea.  Există varietăți de ceasuri de diferite mărci în diferite stiluri. Puteți alege una dintre ele dintr-o gamă diversificată de produse pentru garderoba ta minimalistă.

Cercei simpli

Nu vei face compromisuri cu aspectul tău subtil. Apoi, pentru minimalism, trebuie să cauți accesorii mici. Acestea trebuie să fie mai puțin zgomotoase. O pereche de cercei cu știfturi se potrivește perfect. Dacă cerceii sunt împodobiți cu pietre mici de culoare albă sau neutre precum perle sau diamante, ar fi grozav. Îi poți folosi de fiecare dată. Poți evidenția cerceii cu o clamă potrivită pentru păr. Pentru variație, poți încerca și o pereche de cercei cu răsucire deschisă. Sunt atractivi și, în același timp, s-ar potrivi cu aspectul tău casual.

O broșă

O broșă este un accesoriu foarte simplu. Poate fi una nouă sau antică. Nu este niciodată demodată. Broșa este o bijuterie decorativă valoroasă cu pietre. O poți atașa pentru a adăuga sclipici rochiei tale și pentru a te face superbă. Broșele sunt de diferite forme, dimensiuni și metale deci poți alege o broșă care să-ți pună în valoare ținuta.

Rucsac elegant, negru

Pentru a-ți purta costumele mai bine, trebuie să ai o geantă neagră elegantă pentru asta. Poți lua totul în el. Nu îți va lua mult spațiu în garderoba ta. De fapt, reduce povara garderobei tale. Poți găsi un rucsac deja existent în stoc. În caz contrar, ar trebui să achiziționezi unul conform celei mai recente tendințe.

Curele de înaltă calitate

O centură de înaltă calitate trebuie să fie deja în garderoba ta. Pe piață, poți obține curele de diferite mărci și de diferite stiluri. Poți alege una din piele artificială dacă ești o conservatoare adevărată. În caz contrar, poți încerca o piele reală, care este mai costisitoare. O centură aleasă corect va adăuga cu siguranță eleganță în look.

Colierul de zi cu zi

Poți alege un colier mic, simplu, dar atractiv. Uneori îl poți considera drept un accesoriu esențial în garderoba ta mică. Un colier delicat nu va crea o problemă de spațiu în garderoba ta. Îți va îmbunătăți aspectul tău elegant la petreceri și ieșiri.  Vei simți că ai luat o decizie înțeleaptă, posedând un colier simplu.

Inele minime fine

Poți să le amesteci și să le potrivești pentru a crea noi stiluri. Inelele pot fi folosite în orice zi, cu orice ocazie. Le poți include cu ușurință în accesoriile tale de modă. Dacă bugetul îți permite, încearcă inele cu pietre. Aceasta poate fi cu un diamant mic sau altul colorat, în funcție de alegerea ta.

Eșarfe

Este posibil să găsești câteva eșarfe în garderoba ta. Acestea adaugă culoare garderobei tale. Puteți folosi unele dintre ele pentru a adăuga ușor culoare unei ținute. Culoarea, țesătura și designul ar trebui să se potrivească cu tema ieșirilor tale. Acestea aduc și variație. Eșarfa este în special un accesoriu de călătorie important.