Cum isi aleg barbatii portofelele? Iata care sunt cele mai importante aspecte

Portofelul a fost si va fi mereu mai mult decat un obiect functional. Gama de portofele barbati piele reprezinta o extensie a personalitatii. Un portofel barbati piele este un reprezentant al calitatii si al bunul gust, iar din aceste motive, un portofel barbati pierre cardin este exemplul perfect.

Alegerea unui portofel barbatesc de calitate

Chiar daca un pret ridicat nu inseamna neaparat calitate si cu o oferta vasta in ceea ce priveste aceste obiecte, gasirea unui portofel de piele poate fi destul de dficila. Principalelle lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti doresti un portofel sunt:

Marimea. Dimensiunile unui portofel trebuie alese in functie de necesitatile posesorului si de locul in care obisnuieste sa il poate. Nu uita, un barbat tine portofelul in pantaloni, in sacou sau in servita, deci tine cont ca dimensiunile sa se potriveasca.

Calitatea. Acest criteriu nu este optional. Un portofel din piele este mult mai rezistent, durabil si exprima lux, stil si personalitate. Asadar, un portofel din piele este e alegere ideala.

Design. Design-ul conteaza. Acesta trebuie sa exprime bun gust. De regula, barbatii prefera portofele de culoare neagra, maro sau albastru inchis. De asemenea, tot la capitolul design se incadreaza si forma, cusaturile, luciul, sistemul de inchidere si unicitatea.

 

Vrei sa oferi unui barbat un portofel? Excelenta idee

Portofelul de barbati nu este doar un accesoriu, ci un amalgam de semnificatii si utilitati pentru care barbatul va fi foarte multumit.

Portofelele din piele barbatesti sunt un cadou practic. Aproape toti  barbatii pastreaza in portofel bancnote, monezi, buletinul, permisul sau legitimatiile de transport. Mai mult decat atat, un portofel incapator din piele este un kit stilat de supravietuire al barbatului modern.

Asadar, un portofel din piele pentru barbati este etalonul calitatii pentru acestia. Spor la cumparaturi.