Cum inveti sa mergi corect pe tocuri. 3 sfaturi simple de care trebuie sa tii cont

Purtarea unor pantofi dama cu toc este asociata cu imaginea supermodelelor care circula cu usurinta pe strazi dand un aer sofisticat si puternic. Toate femeile isi doresc sa capete acesta imaginile cand incalta pantofi dama eleganti, insa stim cu toate, ca mersul pe tocuri nu este simplu.

Atunci cand incalti pantofi dama cu toc inalt, 90% din greutatea corpului cade pe bilele picioarelor, nefiind dispersata peste tot. Din acest motiv, mersul pe tocuri este atat de dificil.

Pentru a dobandi un mers frumos si comod pe tocuri trebuie sa investesti timp pentru a invata si a-ti obisnui corpul. Tocmai din acest motiv, ne-am gandit ca merita investit in acest subiect si ti-am pregatit 3 sfaturi esentiale de care trebuie sa tii cont.

 

Pasese corect

Mersul  pe tocuri este asemanat cu luarea unei decizi importante. Cum bine stii, trebuie sa faci pasul corect pentru a avea succes. Pe tocuri, pasul corect este calcai-degete cu un pic de rasucire. In loc sa faci un pas normal, il scurtezi. Daca vrei sa obtii mai mult control trebuie sa faci pasi mai mici.

 

Incepe treptat…de la tocuri mici, la tocuri medii si apoi inalte

Chiar daca esti tentata sa incalti prima data tocuri stiletto inalte, daca nu esti profesionista, stai departe de acestea. Corpul are nevoie de timp pentru a se adapta si a-si aminti miscarile adecvate, asa ca mersul pe tocuri de 7.5 cm dupa ce ai purtat doar pantofi cu talpa plata este destul de dificil.

Si in acest caz, marimea conteaza

Dimensiunea piciorului se poate schimba, adica piciorul se poate umfla. Un pantof potrivit este esential pentru mersul corect pe tocuri. Daca pantoful este prea mare, vei aluneca, dar daca acesta este prea mic, vei simti durere cu fiecare pas pe care il vei face. Un pantof potrivit, va tine piciorul in loc, fara sa-l stranga. Daca observi ca picioarele tale au devenit mai groase sau mai subtiri este posibil ca si marimea sa se fi schimbat.

Ei bine, acestea sunt doar 3 dinte cele mai esentiale sfaturi pe care trebuie sa le stii atunci cand vrei sa porti pantofi cu toc. Tine cont de ele, ai incredere in tine si paseste gratios spre drumuri bune.