Cum iluminam camera celor mici?

Chiar daca pare destul de simplu sa alegi o lustra pentru camera copiilor, realitatea este de fapt alta, pentru ca este nevoie de o un corp de iluminat extrem de functional, cu o lumina care nu afecteaza sanatatea si care este si estetic. Calitatea luminii nu trebuie neglijata, chiar daca pare foarte interesant si jucaus sa folosim becuri diverse culori, nu este deloc benefic pe termen lung, aceste becuri colorate nu fac decat sa oboseasca privirea si sa impiedice copiii sa citeasca, sa isi faca temele si chiar sa se joace. Se recomanda veiozele pentru copii cu lumina alba sau galbena, acestea fiind cele mai bune variante si cele mai sanatoase, atunci cand nu mai beneficiem de lumina naturala.

Un sistem de iluminat care ofera in primul rand siguranta copiilor! Cele mai potrivite surse de iluminat sunt acelea pe tavan, in acest fel cei mici nu au acces la becuri, nu se pot arde si nu se pot rani. Daca vreti totusi sa alegeti si veioze, asigurati-va ca sunt suficient de masive, ca au o baza solida pentru ca cei mici sa nu le poata tranti. Nu uita de pasiunile celui mic, daca este indragostit de personaje din desene animate, de supereroi, de astronomie sau altele, alege cel putin o piesa de iluminat cu tematica preferata de el. Pentru veioze puteti folosi bec led e27, ofera o lumina potrivita si foarte apropiata de cea naturala.

Profita de evolutia tehnologica si alege pentru camera copilului tau becuri led e14, o idee excelenta pentru o lumina de calitate, smart, care poate fi controlata cu ajutorul telecomenzii.