fbpx

Cum a fost la Cursurile de Brokeraj de Afaceri din 7-9 iunie de la Bucuresti

Cursuri de Brokeraj in Afaceri

In perioada 7-9 iunie 2018 Bursa Romana de Afaceri (RBE Connect) si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania – ANBAR , au organizat in Bucuresti sesiunea aferenta primului semestru 2018, de Cursuri de Brokeraj de Afaceri. Participantii au fost atat din Bucuresti dar si din alte orase ale tarii precum Cluj, Constanta si Suceava.

Cursurile s-au desfasurat pe parcursul a trei zile si au avut ca obiectiv instruirea participantilor in tainele brokerajului / intermedierii de afaceri, profesie in curs de dezvoltare in Romania in ultimii ani de zile, data fiind nevoia reala a proprietarilor de afaceri de a apela la serviciile unor profesionisti pentru a-si vinde afacerea, a-si identifica parteneri de afaceri, gasi finantari sau noi piete de desfacere.

Nevoia unor profesionisti in intermedierea de afaceri pe piata romaneasca este evidenta, iar cursurile Scolii de Brokeraj de Afaceri ANBAR asigura profesionalizarea celor interesati sa practice intermedierea de afaceri la un nivel ridicat, etic si nu in ultimul rand sa realizeze in mod organizat venituri din aceasta activitate.

Astfel, participatii la aceasta sesiune de curs in brokerajul de afaceri, au dobandit o serie de informatii si competente noi, care sa le permita sa poata acorda antreprenorilor, reprezentantilor de firme si oamenilor de afaceri, o serie de servicii de natura sa ii sprijine pe acestia sa isi vanda afacerile, sa isi gaseasca finantari si parteneri de afaceri in tara si strainatate.

Participantii la curs au avut ocazia sa afle de la trainerii Bursei Romane de Afaceri, pe langa elementele teoretice si practice care privesc Brokerajul de Afaceri, si cateva din “secretele meseriei” – foarte folositoare pentru a incepe si performa in activitatea de intermediere de afaceri. De asemenea, in mod exceptional, participantii au posibilitatea ca dupa sesiunile de curs sa mentina legatura cu Bursa Romana de Afaceri si sa colaboreze pentru a putea beneficia de sprijinul si resursele multiple ale Bursei Romane de Afaceri atat cele din mediul online (platforma de business matchmaking RBE Connect) cat si offline (reteaua de contacte nationale si internationale).

Ii incurajam atat pe investitori cat si pe cei care detin sau conduc firme si doresc sa isi vanda afacerea sau sunt in cautarea de parteneri afaceri, sa apeleze la brokerii nostri de afaceri pentru a obtine servicii le profesionale de intermediere aferente identificarii oportunitatilor de business de calitate care ii intereseaza.

Urmatoarea sesiune de Cursuri de Brokeraj in Afaceri se va desfasura in perioada 18-20 Octombrie 2018, tot la Bucuresti. Cei interesati sa devina Brokeri de Afaceri sunt rugati sa ne scrie la [email protected] sau sa ne contacteze la telefon 021-266.56.77. Tarife speciale pentru cei inscrisi pana la data de 15 iulie 2018.

In masura in care exista interes, pentru grupuri mai mari de participanti, se pot organiza si sesiuni de curs in alte orase.

Nu in ultimul rand, si companiile mari interesate in achizitia de afaceri mici si mijlocii, sunt incurajate sa apeleze la brokerii de afaceri pentru a intra in contact cu proprietari de afaceri / antreprenori /interesati sa isi vanda integral sau partial afacerea.

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri, fie ca ne referim la vanzarea – cumpararea a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea – cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi sau mai multi parteneri de afaceri etc, atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului.

Atat consultantii de afaceri, avocatii, contabilii, auditorii, evaluatorii, reprezentantii de firme, expertii in fonduri europene, cat si cei interesati in dezvoltarea personala si identificarea unor modalitati de obtinere de venituri din activitatea de intermediere de afaceri pot deveni brokeri de afaceri daca urmeaza cursurile Scolii de Brokeraj in Afaceri.

Cei interesati sa devina Brokeri de Afaceri sunt rugati sa ne scrie la [email protected] sau sa ne contacteze la telefon 021-266.56.77

Brokerul de afaceri ANBAR este o persoana care prin experienta, tinuta si etica profesionala, este pregatita sa ofere servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel international.

Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania (ANBAR) este organizatia care reuneste profesionistii implicati in domeniul intermedierilor de afaceri din Romania. Membrii ANBAR, sunt denumiti si Brokeri de Afaceri.

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie.

Prin platforma RBE Connect, noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, afaceri de vanzare, oportunitati si propuneri de afaceri.