fbpx

Cum folosim placile de polistiren expandat pentru o izolare termica perfecta?

polistiren expandat

In cazul izolarii termice, cel mai des material care se foloseste este acest polistiren expandat. Fie ca vrei sa faci o izolare interioara, exterioara, pentru pardoseala sau acoperis, acest material este ideal pentru astfel de proiecte. Odata folosit pentru izolare unei case, costurile vor fi automat mai mici indiferent ca este iarna sau vara.

Specialistii au hotarat! Izolarea termica se face acest polistiren expandat de la Marola

Scopul unui polistiren expandat este sa mentina caldura, iar datorita acestei proprietati, tot mai multi specialisti, dar si amatori aleg sa foloseasca produsele din aceasta gama de la Marola. Marola este un magazin care pune la dispozitie o intreaga gama de produse si materiale folosite cu precadere in industria de constructii. Asadar, daca iti doresti confort termic, il vei obtine foarte simplu si rapid cu ajutorul acestor produse.
polistiren expandat
Daca te intrebi cum functioneaza procesul prin care aceste polistiren expandat isi face treaba, trebuie sa te anuntam ca nu este nimic dificil. Pe timpul iernii, acesta va impiedica intrarea frigului in locuinta, in timp ce vara va impiedica intrarea caldurii. Astfel, locuinta ta va fii permanent pazita impotriva factorilor externi, iar izolarea va fi de nota 10.

Care sunt principalele particularitati ale acestui material?

In cazul fatadelor, se recomanda utilizarea unui polistiren expandat de 10 cm , deoarece orice grad in plus inseamna un rezultat mai bun si o izolare termica mai mare si mai eficienta. Asadar, avand in vedere ca toata aceasta afacere inseamna o investitie, de ce sa nu fie o investitie rentabila pe termen indelungat?

Se cunoaste deja faptul ca acest material este cunoscut ca fiind un foarte bun izolator, insa aceasta nu esti singura proprietate pentru care este apreciat in industria constructiilor. Fiind confectionat din masa plastica, se cunoaste ca una dintre caracteristici este ca are o stabilitate remarcabila.

Viata acestuia este una destul de ridicata, in special datorita faptului ca nu poate sa fie atins de factori externi sau de factorii daunatori care se regasesc in natura. De asemenea, acest polistiren expandat nu prezinta dificultati in utilizare sau transportare, fiind un material foarte flexibil si adaptabil in functie de nevoile ficarui proiect si client.